Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Asayiş Alaattin Çakıcı’dan Kemal Çağlar Açıklaması

Alaattin Çakıcı’dan Kemal Çağlar Açıklaması

İstanbul Üsküdar’da kozmetik ürünleri satan firmanın sahibi Kemal Çağlar Temel, iş yerinin önünde maskeli bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Alaattin Çakıcı’dan Kemal Çağlar Açıklaması
KAYNAK: Haber Merkezi

İstanbul Üsküdar’da kozmetik ürünleri satan firmanın sahibi Kemal Çağlar Temel, iş yerinin önünde maskeli bir saldırgan tarafından silahlı saldırıya uğrayarak hayatını kaybetti. Temel'in organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı ile yakın olduğu ortaya çıkarken, Çakıcı’dan konuyla ilgili ilk açıklama geldi.

Saldırı Anı ve Soruşturma

Olay, Üsküdar Burhaniye Mahallesi'nde bulunan kozmetik mağazasının önünde gerçekleşti. Motosikletiyle iş yerine gelen Kemal Çağlar Temel, cadde üzerinde bekleyen cerrahi maske takmış bir saldırgan tarafından tabancayla vuruldu. Saldırgan olay yerinden yaya olarak kaçarken, Temel başından vurularak ağır yaralandı ve kanlar içinde yere yığıldı. Polis, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı.

Alaattin Çakıcı’dan Açıklama

Kemal Çağlar Temel’in vefatının ardından organize suç örgütü lideri Alaattin Çakıcı’dan bir açıklama geldi. Çakıcı, “Bugün iş yerinin önünde öldürülen Kemal Çağlar Temel’in vefatına çok üzüldüm. Kendisini üç yıldan beri tanırım. Ziyaretime her zaman gelirdi. Benimle bir akrabalık bağı ve herhangi bir iş ilişkisi yoktu. Allah rahmet eylesin. Kamuoyuna saygılarımla” ifadelerini kullandı.

Çakıcı’nın açıklaması, Temel’in Çakıcı ile yakın ilişkisini doğrulasa da, Çakıcı’nın olayla herhangi bir ilgisinin bulunmadığını vurguladı. Kamuoyunda merak edilen bu açıklama, Temel’in ölümüne ilişkin soru işaretlerini biraz olsun hafifletmiş görünüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Prof. Dr. Naci Görür'den Tepki

Prof. Dr. Naci Görür'den Tepki