Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aksaray'da Kafede Sil*hlı S*ldırı: Kadın Adamı Kurşun Yağmuruna Tuttu

Aksaray'da Kafede Sil*hlı S*ldırı: Kadın Adamı Kurşun Yağmuruna Tuttu

Aksaray’da bir kadın, kendisiyle ilişkiye girdiğini iddia eden adama kafede silahlı saldırı düzenledi. Saldırı anı güvenlik kameralarına yansırken, yaralı adam hastaneye kaldırıldı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Aksaray-Ankara karayolu üzerinde yer alan Çiftlik Mahallesi'ndeki bir kafede yaşanan olayda, B.S. (36) isimli kadın, adını çıkardığı iddiasıyla A.B. (39) isimli adamı takip etti.

Kafede yakınıyla oturan A.B.'yi gören kadın, tabancasını çıkartarak onlarca kişinin önünde adamı hedef aldı. Şahsın üzerine birkaç el ateş eden B.S., kafenin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülere göre saldırıyı gerçekleştirdikten sonra soğukkanlılıkla kafeyi terk etti.

Saldırgan Kadın Kafede Paniğe Yol Açtı

Kadının tabancasından çıkan yaklaşık 7 el ateş, kafede büyük paniğe neden oldu. A.B., aldığı üç kurşun darbesiyle ağır yaralandı. Can havliyle kaçmaya çalışan adam, etraftaki diğer müşterilerle birlikte büyük bir korku yaşadı. Bazı müşteriler kaçarken, kimisi de masaların altına sığınarak korunmaya çalıştı.

Olay Anı Güvenlik Kameralarında

Olayın tüm detayları, kafenin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde, B.S.'nin soğukkanlı bir şekilde çantasından tabancasını çıkarıp ateş ettiği ve ardından silahını tekrar çantasına koyarak kafeden çıkışı görülüyor.

Ağır Yaralı Adam Hastaneye Kaldırıldı

Üç kurşunla ağır yaralanan A.B., çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Yardım ekiplerince hızla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar, adamın durumunun ciddiyetini koruduğunu bildirirken, yaralı adam hastanede verdiği ifadede, "Benimle ilişkiye girdiğini söylemiş kocasına. Öyle bir şey yok," diyerek suçlamaları reddetti.

Saldırgan Kadın Gözaltına Alındı

Saldırının ardından harekete geçen polis ekipleri, B.S.'yi yakalayarak gözaltına aldı. Kadının üzerinde yapılan aramalarda suç aleti tabanca da ele geçirildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlattı. Saldırının arka planındaki detayların açığa çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da parlak cisim geceyi aydınlattı! Çevre illerde de görüldü

Hatay'da parlak cisim geceyi aydınlattı! Çevre illerde de görüldü