Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Aksaray'da Jandarmanın Düzenlediği Operasyonla Sahte İçki Üreten 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

Aksaray'da Jandarmanın Düzenlediği Operasyonla Sahte İçki Üreten 2 Şüpheli Gözaltına Alındı

Aksaray'da jandarmanın gerçekleştirdiği operasyonla sahte içki üreten 2 şüpheli yakalandı. İl Jandarma Komutanlığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyon sonucunda litrelerce sahte içki ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Aksaray'da Jandarmanın Düzenlediği Operasyonla Sahte İçki Üreten 2 Şüpheli Gözaltına Alındı
KAYNAK: İHA

Aksaray'da, sahte içki üretip piyasaya süren 2 şüpheli, jandarmanın düzenlediği operasyonla yakalandı. Evin bahçesinde yapılan aramada litrelerce sahte içki ele geçirildi.

İl Jandarma Komutanlığı İstihbarat Şubesi ve Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekiplerinin yürüttüğü çalışmalar sonucunda, Güzelyurt ve Gülağaç ilçelerinde sahte içki üretip satan 2 kişi tespit edildi. Aksaray Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonla, jandarma ekipleri 2 şüpheliyi belirledi ve takibe aldı. 6 gün süren teknik ve fiziksel takibin ardından, jandarma ekipleri şahısların bulunduğu iki ayrı eve eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyon neticesinde, E.B. ve Ş.A. isimli 2 şüpheli gözaltına alındı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda bahçelerde 3 bin 200 litre sahte rakı, 100 litre sahte şarap, 50 litre sahte viski ve sahte alkol imalatında kullanılan bir damıtma düzeneği ele geçirildi. İl Jandarma Komutanlığına götürülen şüpheliler, sorgularının ardından adli makamlara sevk edildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Borçka İlçesinde Yükselen Köprüler

Borçka İlçesinde Yükselen Köprüler