Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Afyonkarahisar'da f*ci kaza! Yaşlı çift hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'da f*ci kaza! Yaşlı çift hayatını kaybetti

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde meydana gelen trafik kazasında yaşlı bir çift hayatını kaybetti. Kazaya karışan diğer aracın sürücüsü ve yolcuları yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Afyonkarahisar'da f*ci kaza! Yaşlı çift hayatını kaybetti
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesi yakınlarındaki Susuz Kavşağı'nda meydana gelen trafik kazasında, iki otomobilin çarpışması sonucu yaşlı bir çift hayatını kaybetti. Olay, Afyonkarahisar - Antalya kara yolu üzerinde, Susuz Kavşağı civarında gerçekleşti. Kaza, bölgedeki trafiği olumsuz etkilerken, yaşanan can kayıpları ise yürekleri dağladı.
Edinilen bilgilere göre, kaza, O.U. (38) idaresindeki 34 KM 6419 plakalı otomobilin, Kamil Çetin (80) yönetimindeki 03 LR 678 plakalı otomobille çarpışması sonucu meydana geldi. Çetin, yanında bulunan eşi Hacer Çetin (75) ile birlikte seyir halindeyken, karşıdan gelen araçla kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddetiyle Çetin çifti, olay yerinde hayatını kaybetti.

Afyonkarahisar'da f*ci kaza! Yaşlı çift hayatını kaybetti

Yaralılar var, durumları kritik değil

Kazada, O.U. yönetimindeki otomobilde bulunan A.R.U. (37), N.A.U. (7) ve A.A.U. (1) de yaralandı. Yaralılar, olay yerine hızla intikal eden sağlık ekipleri tarafından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, hastanede tedavileri sürüyor. Kazanın ardından, bölgeye sağlık, jandarma, polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

Cenazeler morga kaldırıldı, inceleme başlatıldı

Olay yerinde yapılan ilk incelemelerin ardından, hayatını kaybeden Kamil ve Hacer Çetin'in cenazeleri, Sandıklı Devlet Hastanesi morgu'na kaldırıldı. Kazaya neden olan diğer aracın sürücüsü O.U. ise, tedavisinin ardından jandarma ekiplerince gözaltına alındı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hatay'da Yılancı Kemal'in cesareti! Çıplak elle yakaladı

Hatay'da Yılancı Kemal'in cesareti! Çıplak elle yakaladı