Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adanalı Komiserin Öl*mündeki Şüpheli Detaylar!

Adanalı Komiserin Öl*mündeki Şüpheli Detaylar!

Adana'da komiser olarak görev yapan Mehmet Şimşek'in Karaman'da aracında ölü bulunmasının ardından yeni detaylar ortaya çıktı. Ailesi, olayın intihar değil cinayet olduğunu iddia ederek yeniden dava açılması için başvuruda bulundu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adanalı Komiserin Öl*mündeki Şüpheli Detaylar!
KAYNAK: İHA

27 Ocak'ta nişanlanan komiser Mehmet Şimşek, nişanlısına hediye olarak aldığı pırlanta yüzük ve imzalı boş bir A4 kağıdının çalındığını fark etti. Kamera kayıtlarını inceleyen Şimşek, 28 Ocak'ta polis memuru A.D.'nin izinsiz olarak makam odasına girdiğini tespit etti. Hırsızlık olayını 31 Ocak'ta yargıya taşıyan Şimşek, 1 Şubat'ta aracında ölü bulundu. Başından vurulan komiserin ölümü kayıtlara intihar olarak geçti. Hırsızlık şüphelisi A.D. ise 10 Şubat'ta tutuklandı ancak 4 Nisan'da serbest bırakıldı.

"Cinayet Şüphesi Üzerinde Duruluyor"

Savcılık, Şimşek'in önceki nişanlısından ayrılması, hırsızlık olayı ve görev yerinin değişmesinin onu derinden etkilediği gerekçesiyle takipsizlik kararı verdi. Ancak Şimşek'in avukatı Nazan Akça Subaşı, olayın "profesyonelce kurgulanmış cinayet" olduğunu öne sürdü. Subaşı, olay yerinde bulunan iki farklı saç teli ve beş parmak izinin incelenmemesine tepki gösterdi. Aile, olayın yeniden incelenmesi için Sulh Ceza Hakimliği'ne başvuruda bulundu.

A W209765 07

"Aileden Kesin İtiraz: İntihar Değil"

Mehmet Şimşek'in ablası Zeynep İnceer, kardeşinin intihar etmesi için hiçbir sebep olmadığını belirterek, “Kardeşim olaydan 3 gün önce nişanlanmıştı. Pırlanta yüzük ve kağıt çalınınca, A.D.'yi şikayet etti. Ardından arabasında başından vurulmuş halde bulundu. Birçok delil kayıp ve biz bunların bulunmasını istiyoruz. Bu olayın intihar olduğunu asla kabul etmiyoruz” dedi.

"Çifte Mutluluk Hayali Yarım Kaldı"

İnceer, kardeşinin otomobilindeki toprak örneği ve parmak izlerinin incelenmediğini iddia ederek, “Arabasında bulunan toprak örneği, kıl ve parmak izi incelenmedi. İki görgü tanığımızın ifadeleri alınmadı. 16 Mayıs'ta hem doğum günüydü hem de düğün tarihi alınmıştı. Çifte mutluluk yaşayacaktık ama olmadı. Hırsızlık yapan bir vatandaş bile 6 ay hapis yatarken, polis memuru serbest geziyor” diye konuştu.

"Bilerek Konulmuş İlaçlar"

İnceer, kardeşinin evinde ve makam odasında bulunan psikoloji ilaçlarının bilinçli bir şekilde konulduğunu öne sürdü: “Polis memuru A.D. ve kardeşimin korumasından şüpheleniyoruz. 4 yıl tarihi geçmiş ilaçlar bulundu. Kardeşim bu ilaçları asla kullanmadı. Kırmızı reçete ile satılan ilaçları hiçbir eczane veremez. Şüphemiz daha da arttı” dedi.

"Anne Acıya Dayanamadı"

İnceer, annesi Emine Şimşek'in de evladının ölüm haberini aldıktan sonra hayatını kaybettiğini anlatarak, “Olay günü annem cenazeyi beklerken beyin kanaması geçirdi ve beyin ölümü gerçekleşti. Annemi de 1 hafta sonra defnettik. Katilin cezaevine atılmasını ve korumanın cezasını çekmesini istiyoruz. Dosyaya itiraz ettik, avukatımıza güveniyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ünlü Sunucu Oğlu Bakıcısı Tarafından Darp Edildi

Ünlü Sunucu Oğlu Bakıcısı Tarafından Darp Edildi