Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da cerrahi maskeyle benzinlik soygunu!

Adana'da cerrahi maskeyle benzinlik soygunu!

Adana'da yüzlerini cerrahi maske ile gizleyen 3 kişi, silah zoruyla akaryakıt istasyonunu soydu. O anlar kamerada...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da cerrahi maskeyle benzinlik soygunu!
KAYNAK: İHA

Adana'nın Seyhan ilçesinde 9 Haziran gece saatlerinde Turhan Cemal Beriker Bulvarı'ndaki bir akaryakıt istasyonunda korku dolu anlar yaşandı. Yüzlerini cerrahi maske ile gizleyen İbrahim A. (19) ve E.İ. (17), 'Bu bir soygundur' diyerek istasyonun marketine girdi. Kasiyer Onur E. (25) ve pompacı Mehmet Hanifi D. (46) soyguncuları uyardıysa da başarılı olamadı.

A W232653 01

Havaya Ateş Açıp 20 Bin TL ve Sigara Çaldılar

Soygunu gerçekleştirmeye kararlı olan E.İ., yanında getirdiği tabancayla havaya ateş açarak Onur E.'yi paniğe sevk etti. Kasadaki 20 bin TL'yi poşete koyduran şüpheliler, marketten birkaç paket sigara da alarak hızla kaçtı. Dışarıda gözcülük yapan İ.Ö. (17) ile birlikte kayıplara karıştılar.

A W232653 03

Polis Hızlı Hareket Etti

Olayın hemen ardından 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayan akaryakıt istasyonu çalışanları, durumu yetkililere bildirdi. Gasp Büro Amirliği ekipleri, güvenlik kameralarını ve Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) kameralarını inceleyerek 100 saatlik görüntü kaydından şüphelilerin kimliklerini tespit etti. Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'ndeki bir eve düzenlenen operasyonla şüpheliler yakalandı.

A W232653 02

'Paraya İhtiyacımız Vardı'

Gözaltına alınan şüphelilerin ifadeleri şaşkınlık yarattı. 'Paraya ihtiyacımız vardı. Plan yapıp soygunu gerçekleştirdik ve parayı harcadık' diyen İbrahim A., E.İ. ve İ.Ö., emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemece tutuklanan şüpheliler, cezaevine gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sahillerde 3 gün denize girmek yasaklandı

Sahillerde 3 gün denize girmek yasaklandı