Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana'da 4 gündür kayıp Ali Dede'den acı haber!

Adana'da 4 gündür kayıp Ali Dede'den acı haber!

Adana'da 4 gündür kayıp olan 84 yaşındaki Ali Önal boş bir arazide ölü bulundu. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana'da 4 gündür kayıp Ali Dede'den acı haber!
KAYNAK: İHA

Adana'da, 4 gün önce kahvehaneye gitmek üzere evden ayrılan ve bir daha geri dönmeyen 84 yaşındaki Ali Önal, Çukurova ilçesinin Beyazevler Mahallesi'nde, otoyol yakınındaki boş bir arazide ölü olarak bulundu.

Ali Önal'ın yerde yattığını gören vatandaşlar durumu hemen polise bildirdi. İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri hızla sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları incelemede, yaşlı adamın hayatını kaybettiğini tespit etti.

A W226647 03

Ali Önal'ın kesin ölüm nedenini belirlemek için cesedi adli tıp kurumuna gönderildi. Önal'ın ölüm nedeni otopsi sonucunda netlik kazanacak. Yaşlı adamın ölümüyle ilgili olarak savcılık tarafından soruşturma başlatıldı. 

Aw227033 01 (1)

Ali Önal Kimdir?

Ali Önal, 84 yaşında ve Çukurova ilçesinde uzun yıllardır yaşayan biriydi. Mahallede herkesin tanıdığı ve sevdiği biri olan Önal, genellikle her sabah kahvehaneye gidip arkadaşlarıyla vakit geçirirdi. Kayıp olduğu 4 gün boyunca ailesi ve mahalleli büyük bir endişe içerisindeydi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İhracat taahhütü devam eden işlemlere ek süre veriliyor

İhracat taahhütü devam eden işlemlere ek süre veriliyor