Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Adana Yüreğir'de ölüm yolu! Gencecik öğretmen ölmüştü mahalleli üst geçit istiyor

Adana Yüreğir'de ölüm yolu! Gencecik öğretmen ölmüştü mahalleli üst geçit istiyor

Adana'da genç öğretmenin hayatını kaybettiği olay, ölüm yolu olarak anılan bölgede güvenlik endişelerini arttırdı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Adana Yüreğir'de ölüm yolu! Gencecik öğretmen ölmüştü mahalleli üst geçit istiyor
KAYNAK: İHA

Adana'da Yüreğir ilçesi Mithat Özsan Bulvarı'nda meydana gelen trafik kazası, mahalle sakinlerini harekete geçirdi.  Fen Bilgisi Öğretmeni Merve Çürük'ün (26) hayatını kaybettiği kaza noktasında bir araya gelen mahalle sakinleri, uzun süredir "ölüm yolu" olarak tanımladıkları bu yolda çözüm talep etti. Kazanın yaşandığı noktada toplanan mahalle sakinleri, karşıdan karşıya geçişlerin tehlikeli olduğunu vurgulayarak yetkililerden üst geçit ya da trafik ışıkları gibi önlemler alınmasını istedi.

A W213431 04 Result

Genç Öğretmen Hayatını Kaybetmişti

Trafik kazası, 20 Mayıs günü Mithat Özsan Bulvarı'nda meydana geldi. İddialara göre, 8 aylık hamile L.K. yönetimindeki bir araç, yolun karşısına geçmeye çalışan Fen Bilgisi Öğretmeni Merve Çürük'e çarptı. Kazanın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Ancak Merve Çürük, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti. Kazada yaralanan diğer kişinin ise bebeğinin hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Öğretmenin cenazesi, bir süre önce nişanlandığı ve evlilik hazırlıkları yaptığı bildirilen Kozan ilçesinde toprağa verildi.

A W213431 02 Result

Mahalle Sakinleri Tedirgin 

Kazanın yaşandığı noktada bir araya gelen mahalle sakinleri, sık sık benzer kazaların meydana geldiğini ve bu durumun kendilerini endişelendirdiğini ifade etti. Kışla Mahallesi'nde yaşayan birçok kişi, çocuklarını okula götürme veya günlük işlerini yapma konusunda ciddi güçlükler yaşadıklarını dile getirdi. Özellikle çocukların güvenliği konusunda endişeleri olan mahalle sakinleri, yetkililerden acil çözümler talep etti.

A W213431 01 Result

Mahalle sakinleri, yaşanan bu tür kazaların önüne geçilmesi için acil önlemler alınmasını istiyor. Özellikle bulvar üzerindeki karşıdan karşıya geçişlerin daha güvenli hale getirilmesi için üst geçit veya trafik ışıkları gibi çözümler talep ediliyor. Mahalle sakinleri, bu şekilde "ölüm yolu" olarak bilinen bu bölgede güvenliğin sağlanmasını ve benzer kazaların önlenmesini umut ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den 10 il için kuvvetli sağanak uyarısı

Meteoroloji'den 10 il için kuvvetli sağanak uyarısı