Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş Abi Kaçın Duraktan Bomba Var Patlayacak Canınızı Kurtarın!

Abi Kaçın Duraktan Bomba Var Patlayacak Canınızı Kurtarın!

Zonguldak'ta taksi durağına yapılan bomba ihbarı, polis ekiplerinin hızlı müdahalesi sonucu asılsız çıktı. Olay büyük paniğe yol açtı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Abi Kaçın Duraktan Bomba Var Patlayacak Canınızı Kurtarın!
KAYNAK: İHA

Zonguldak’ta akşam saatlerinde merkez taksi durağında yaşanan olay, büyük paniğe neden oldu. Gizli numaradan arayan bir kişi, “Abi kaçın duraktan, bomba var patlayacak. Canınızı kurtarın” diyerek bomba ihbarında bulundu.

Edinilen bilgiye göre, olay merkez taksi durağında meydana geldi. İddiaya göre, kimliği belirsiz bir kişi gizli numaradan durağı arayarak bomba ihbarında bulundu. İhbar üzerine, taksi şoförleri durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, taksi durağını boşaltarak geniş çaplı bir bomba araması yaptı. Yapılan detaylı incelemeler sonucunda, ihbarın asılsız olduğu ortaya çıktı. Ancak, yaşanan bu olay taksi şoförleri ve çevrede bulunan vatandaşlar arasında büyük bir korku ve paniğe neden oldu.

30 Yıllık Taksi Şoförü Erol Özışık'ın Açıklama Yaptı

Olayın ardından açıklama yapan 30 yıllık taksi şoförü Erol Özışık, şunları söyledi: “Saat 23.05-23.10 civarı bir telefon geldi. 15-16 yaşlarında bir çocuk sesine benziyordu. 'Abi kaçın duraktan, bomba var patlayacak. Canınızı kurtarın' diye telefon etti. Telefonda benle konuştu. Ben de 'Sen ne diyorsun?' dedim. Yanımdaki arkadaşa verdim, o da konuştu. Ona da ağlayarak aynı şeyleri söyledi, 'Kaçın durakta bomba var.' O da inanmadı gerçi. Ondan sonra biz emniyeti aradık. Emniyet teşkilatından geldiler, incelediler. Şu anda bir şey yok. Numara bilinmeyen numara. Numara görünmedi. Güvenlik amacıyla taksilerimizi boşalttık. Arama tarama yapıldı. Herhangi bir şey çıkmadı. Asılsız bir ihbardı. İlk defa böyle bir şey oldu.”

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yusuf Dikeç'in ikonik pozu dünya gündeminde: Gümüş madalya kazandı

Yusuf Dikeç'in ikonik pozu dünya gündeminde: Gümüş madalya kazandı