Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 26 İlde Gerçekleştirilen Narkoçelik-31 Operasyonunda 91 Gözaltı 55 Tutuklama

26 İlde Gerçekleştirilen Narkoçelik-31 Operasyonunda 91 Gözaltı 55 Tutuklama

Türkiye genelinde 26 ilde düzenlenen "Narkoçelik-31" operasyonlarında 91 şüpheli gözaltına alındı, bunlardan 55'i tutuklandı. Operasyonlarda 1 ton 47 kilogram uyuşturucu madde ve milyonlarca kök kenevir ele geçirildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
26 İlde Gerçekleştirilen Narkoçelik-31 Operasyonunda 91 Gözaltı 55 Tutuklama
KAYNAK: İHA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya tarafından yapılan açıklamaya göre, Türkiye genelinde 26 ilde düzenlenen "Narkoçelik-31" operasyonları kapsamında 91 şüpheli gözaltına alındı. Bu şüphelilerden 55'i tutuklanırken, 9'u hakkında adli kontrol kararı verildi.

Operasyonlar, Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde, İl Jandarma Komutanlıkları tarafından gerçekleştirildi. 253 ekip ve 996 Jandarma personelinin katılımıyla yapılan operasyonlarda, uyuşturucu madde imalatçıları ve satıcılarına yönelik geniş çaplı bir çalışma yürütüldü.

Operasyonlar kapsamında, 1 ton 47 kilogram uyuşturucu madde, 8 milyon 249 bin adet kök kenevir ve kök skunk ile 21 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. Bu rakamlar, Türkiye'de uyuşturucuyla mücadelede gelinen noktayı gözler önüne seriyor.

26 İlde Eş Zamanlı Operasyonlar Yapıldı

Operasyonlar, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Manisa, Aksaray, Adana, Balıkesir, Bitlis, Batman, Bingöl, Malatya, Ağrı, Kırklareli, Aydın, Yalova, Afyonkarahisar, Antalya, Erzurum, Karaman, Sakarya, Rize, Kırıkkale, Muğla, İzmir, Siirt ve Ankara olmak üzere toplam 26 ilde eş zamanlı olarak gerçekleştirildi. Bu operasyonlar, uyuşturucuyla mücadelede Türkiye'nin kararlılığını bir kez daha ortaya koydu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Genç Kadının Teknedeki Buzlukta Ces*di Bulunmuştu: Katil Zanlısı Kova Kova Buz Taşımış

Genç Kadının Teknedeki Buzlukta Ces*di Bulunmuştu: Katil Zanlısı Kova Kova Buz Taşımış