Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş 18 yaşındaki kızı öldürüp kaza süsü vermişti: O cani tutuklandı

18 yaşındaki kızı öldürüp kaza süsü vermişti: O cani tutuklandı

Gölcük'ün Halıdere bölgesinde meydana gelen korkunç olayda, boynuna ip bağlı cansız bedeniyle bulunan genç kızın ölümüyle ilgili şüpheli detaylar ortaya çıktı. Polis, olayın ardındaki gerçeği gün yüzüne çıkarmak için soruşturmayı sürdürüyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
18 yaşındaki kızı öldürüp kaza süsü vermişti: O cani tutuklandı
KAYNAK: İHA

Gölcük ilçesinin Halıdere eski köy yolu caddesinde pazar günü gece saatlerinde gerçekleşen korkunç olayda, boynuna ip bağlı halde cansız bedeni bulunan 18 yaşındaki genç kızın ölümüyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

Kamyonetin uçuruma düştüğü ihbarı üzerine olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, aracın altında Rümeysa Meriç Özcan'ın boynuna ip bağlı halde cansız bedeniyle karşılaştı. Özcan'ın bedeni, olay yerinde yapılan incelemelerin ardından otopsi için morga kaldırıldı. Hasar gören kamyonet ise çekici yardımıyla bölgeden kaldırıldı.

Gözaltına Alınan Şüpheliler

T.A. (22), E.K. (20), Y.A. (20), C.Ç. (20) ve K.N. (17) isimli 5 kişi, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Rümeysa Meriç Özcan'ın ölümünün ardındaki detaylar ise emniyet tarafından açıklandı.

Kaza mı Cinayet mi?

T.A., E.K., Y.A., C.Ç., K.N. ve Rümeysa Meriç Özcan'ın cumartesi günü akşam saatlerinde bir araya gelerek alkol aldıkları belirlendi. T.A'nın daha sonra Rümeysa Meriç Özcan'ı kamyonetle Yukarı Hereke bölgesine götürdüğü, burada yaşananların ise korkunç boyutlara ulaştığı ortaya çıktı. Genç kızın, T.A'nın cinsel isteğini kabul etmemesi üzerine zanlının şiddet uyguladığı ve sonrasında kamyonetin uçuruma yuvarlandığı belirlendi.

Diğer şüpheliler ise savcılık tarafından serbest bırakıldı

Gözaltına alınan 5 şüpheliden T.A. tutuklanırken, diğer şüpheliler ise savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sabancı Müzesi'ndeki 97 yıllık Atlı Köşk icradan satılıyor

Sabancı Müzesi'ndeki 97 yıllık Atlı Köşk icradan satılıyor