Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Asayiş 10 katlı iş merkezinde yangın!

10 katlı iş merkezinde yangın!

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Özlüce Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda bulunan 10 katlı iş merkezinde meydana gelen yangın, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
10 katlı iş merkezinde yangın!
KAYNAK: İHA

Bursa'nın Nilüfer ilçesine bağlı Özlüce Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Bulvarı'nda bulunan 10 katlı iş merkezinde meydana gelen yangın, bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Gece saat 01.00 civarında başlayan yangın, iş merkezinin en alt katında bulunan kafede ortaya çıktı. Yangını fark eden vatandaşlar hemen durumu 112 Acil Servis'e bildirirken, olay anı cep telefonu kamerası tarafından kaydedildi.

İtfaiye, polis ve ambulans ekipleri olay yerine sevk edildi. Yangın kısa sürede tüm binayı sardı, ancak itfaiye ekiplerinin hızlı müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangının, yan tarafta bulunan başka bir binaya sıçraması da engellendi. İtfaiye ekipleri, 33 araç ve 100 personel ile yangına müdahale ederek söndürmeyi başardı. Yangın sonucunda can kaybı yaşanmazken, iş merkezinde bulunan 2 araç kullanılamaz hale geldi. Polis ekipleri bölgede geniş çaplı güvenlik önlemleri alırken, yangınla ilgili detaylı bir soruşturma başlatıldı. Yangını gören bir vatandaşın, yangını kayıt altına alırken aynı anda dua ettiği anlar, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

AW074749_09

AW074749_04

AW074749_12

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Şaşırtıcı hırsızlık olayı! Cenaze aracını cenazeyle birlikte çaldı!

Şaşırtıcı hırsızlık olayı! Cenaze aracını cenazeyle birlikte çaldı!