Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Türk Sinemasının Yeni Yıldızı: “Takıntılar” Altın Portakal'da Galada

Türk Sinemasının Yeni Yıldızı: “Takıntılar” Altın Portakal'da Galada

Fransız oyunu "Toc Toc"un Türkçe uyarlaması "Takıntılar", Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde Türk galasında seyirciyle buluşuyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Türk Sinemasının Yeni Yıldızı: “Takıntılar” Altın Portakal'da Galada
KAYNAK: İHA

Gi̇şe ve gösterim rekorları kıran Fransız oyunu “Toc Toc”un Türkçe uyarlaması “Takıntılar”, 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde Türk galasında izleyiciyle buluşuyor. Filmin özel gösterimine, orijinal metnin yazarı Laurent Baffie de katılacak.

Takıntılar: Obsesif Kompulsif Bozukluk Temasıyla Derinlemesine İnceleniyor

Antalya'nın prestijli Altın Portakal Film Festivali'nde özel gösterim programında yer alacak olan “Takıntılar”, Fransız yazar ve komedyen Laurent Baffie’nin “Toc Toc” adlı eserinden uyarlanıyor. Obsesif kompulsif bozukluğu (OKB) olan altı farklı karakterin, ünlü bir psikiyatrdan randevu almaya çalışırken yaşadıkları komik ve dramatik maceraları konu alan film, Türk sinemasında yeni bir soluk getiriyor.

Altın Portakal’da Unutulmaz Gösterim ve Soru-Cevap Etkinliği

8 Ekim Salı günü saat 21.15’te, Atatürk Kültür Merkezi Aspendos Salonu’nda gerçekleşecek olan özel gösterimde, film ekibi de seyirciyle buluşacak. Gösterimin ardından yapılacak olan soru-cevap etkinliğinde, metnin orijinal yazarı Laurent Baffie de bulunarak izleyicilerle etkileşimde bulunacak. Bu özel etkinlik, filmin sinema dünyasında yaratacağı etkiyi artırmayı hedefliyor.

Ünlü Oyuncu Kadrosu ile Güçlü Performanslar

Yunus Nihat Özcan’ın yönetmenliğini üstlendiği “Takıntılar”, başarılı oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Çiçek Dilligil, Özge Özberk, Zafer Algöz, Seda Bakan, Ecem Erkek, Sarp Akkaya ve Bora Akkaş gibi tanınmış isimler, karakterlerine hayat vererek izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacaklar. Filmin, oyuncuların performanslarıyla da büyük beğeni toplaması bekleniyor.

Uluslararası Başarıya Sahip “Takıntılar”

Laurent Baffie’nin orijinal metni “Toc Toc”, Arjantin ve Meksika’da 2.500’den fazla gösteri ile 1.5 milyonu aşkın seyirciye ulaştı. Bu büyük başarı, Türkçe uyarlama “Takıntılar”ın da geniş kitlelere ulaşmasını ve benzer bir etki yaratmasını bekleniyor. Festival kapsamında gösterilecek olan bu film, Türkiye’nin sinema dünyasındaki yerini sağlamlaştırırken, uluslararası alanda da adından söz ettirecek.

Festival Katılımının Önemi ve Gelecek Projeksiyonları

61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, “Takıntılar” gibi yenilikçi ve başarılı projelere ev sahipliği yaparak, Türk sinemasının global arenada daha fazla tanınmasını sağlıyor. Bu yılki festivalin, katılımcılar ve izleyiciler için unutulmaz deneyimler sunmaya devam edeceği öngörülüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Muratpaşa’da Bodrum Katında Çıkan Yangın İkamet Sakinlerini Korkuttu

Muratpaşa’da Bodrum Katında Çıkan Yangın İkamet Sakinlerini Korkuttu