Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Serik'te Polis Ekiplerinden Güvenlik Uyarıları

Serik'te Polis Ekiplerinden Güvenlik Uyarıları

Serik ilçesinde polis ekipleri, orman yangınları, plaj güvenliği ve hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirmek amacıyla bir bilgilendirme etkinliği düzenledi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Serik'te Polis Ekiplerinden Güvenlik Uyarıları
KAYNAK: AA

Antalya'nın Serik ilçesinde polis ekipleri, yaz sezonunda vatandaşların güvenliğini artırmak amacıyla önemli uyarılarda bulundu. İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından Çınaraltı Meydanı'nda açılan stantta, plaj güvenliği, orman yangınları ve hırsızlık konularında bilgilendirme yapıldı.

Orman Yangınlarına Karşı Önlemler

Polis ekipleri, ormanlık alanlarda ateş yakılmaması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, ormanlarda herhangi bir duman görüldüğünde hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verilmesi gerektiğini belirtti. Orman yangınlarına karşı alınacak tedbirler hakkında vatandaşlara broşürler dağıtıldı ve uyarılar yapıldı.

Plaj Güvenliği ve Hırsızlık Önlemleri

Ekipler, plajlarda değerli eşyaların güvenli bir şekilde saklanması gerektiğini ve hırsızlık olaylarına karşı dikkatli olunması gerektiğini söyledi. Güvenli plajlarda denize girilmesi gerektiğini belirten polis, plajlarda hırsızlık olaylarına karşı vatandaşları bilgilendirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Vali Şahin Açıkladı! Antalya'da Her Dört Yabancıdan Biri Rus

Vali Şahin Açıkladı! Antalya'da Her Dört Yabancıdan Biri Rus