Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Okulların Açıldı Antalya Sahilleri Turist ve Emeklilere Kaldı

Okulların Açıldı Antalya Sahilleri Turist ve Emeklilere Kaldı

Antalya'da turist yoğunluğu azalırken, yerli halk sahillerde huzuru buldu. Emekliler, sakin ortamın tadını çıkarıyor. Tatilciler, boşalan sahillere memnun.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Okulların Açıldı Antalya Sahilleri Turist ve Emeklilere Kaldı
KAYNAK: İHA

Antalya'da 2024-2025 eğitim-öğretim yılının başlamasıyla birlikte sahillerdeki yoğunluk önemli ölçüde azaldı. Şehir, yaz boyunca 12 milyon turisti ağırlarken, okulların açılmasıyla yerli tatilciler geri döndü ve Konyaaltı Sahili başta olmak üzere sahillerde sakin bir ortam oluştu. Sahilin tadını artık turistler ve Antalyalı emekliler çıkarıyor.

Hava ve Deniz Sıcaklıkları İdeal Seviyede

Meteoroloji 4. Bölge Müdürlüğü verilerine göre, Antalya’da hava sıcaklığı 29 derece, deniz suyu sıcaklığı ise 30 derece olarak ölçüldü. Havanın ilerleyen günlerde birkaç derece daha serinlemesi beklenirken, emekliler sabah saatlerinde sahile akın ederek sakin ortamda denizin keyfini çıkardı.

Salih Eşmekaya: "Kalabalıkken Gelmedim, Şimdi Daha İyi"

Yaz boyunca kalabalıktan kaçındığını belirten Salih Eşmekaya, sahillerin boşalmasını fırsat bildiğini söyleyerek, “Deniz suyu normal, ne soğuk ne sıcak. Kalabalıkken gelmedim, şimdi daha iyi oldu” dedi.

Keziban Derment: "Tam Tatil Yapılacak Zaman"

Her gün denize geldiğini ifade eden Keziban Derment, “Sahillerin boşalması beni çok mutlu etti. Deniz suyu güzeldi, bir tık soğuk ama yazın aşırı sıcaktı. Şimdi sakin ve rahat bir ortam var” diyerek tatil için ideal dönemin başladığını vurguladı.

Ertan Kocaaku: "Bu Boşluğu Değerlendirmek Bizim Görevimiz"

Serin havayı fırsat bilen emekli Ertan Kocaaku, sahillerde artık daha çok emeklilerin olduğunu belirtti. "Okullar açılınca sahil daha sakin hale geldi. Gençler ve çocuklu aileler gitti. Biz de emekli olarak bu sakinliği değerlendireceğiz” diye konuştu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Trump ve Kamala Harris'in Canlı Yayın Münazarası: En İyi Tartışma

Trump ve Kamala Harris'in Canlı Yayın Münazarası: En İyi Tartışma