Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Muratpaşa Belediyesi'nden Başpehlivanlara 315 Bin TL Ödül

Muratpaşa Belediyesi'nden Başpehlivanlara 315 Bin TL Ödül

Muratpaşa Belediyesi, yağlı güreşlerde başarılı olan üç sporcu ve bir antrenöre toplam 315 bin TL ödül vermeyi planlıyor. İşte detaylar.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Muratpaşa Belediyesi'nden Başpehlivanlara 315 Bin TL Ödül
MUHABİR: Kamer Durdu

Muratpaşa Belediyesi, Ekim Ayı Meclisi’nde yağlı güreşlerde başarı gösteren üç sporcu ve bir antrenöre toplam 315 bin TL ödül verilmesini gündeme aldı. Başpehlivan Enes Doğan, Orhan Okulu ve Yusuf Can Zeybek ödül alacak sporcular arasında.

Enes Doğan

Meclis Gündeminde Başarılı Sporculara Ödül

Muratpaşa Belediyesi Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan onay alan öneriye göre, başarılı başpehlivanlar ve antrenörleri ödüllendirilecek. Belediye Meclisi’nde görüşülecek olan maddede, Muratpaşa Belediyesi Başpehlivanı Enes Doğan’a 150 bin TL, Orhan Okulu’ya 70 bin TL, Antalya Büyükşehir Belediyesi Başpehlivanı Yusuf Can Zeybek’e 60 bin TL, Muratpaşa Belediyesi Antrenörü Kemal Yılmaz’a ise 35 bin TL ödül verilmesi planlanıyor.

Kemal Yılmaz

Elmalı’da Enes Doğan, Kırkpınar’da Yusuf Can Zeybek Şampiyon Oldu

Bu yıl 672’ncisi düzenlenen Elmalı Yağlı Güreşleri'nde birinci olan Enes Doğan, Muratpaşa Belediyesi'nden alacağı 150 bin TL ödül ile ödüllendirilecek. Aynı müsabakalarda ikinci olan ve finalde Doğan'a mağlup olan Muratpaşa Belediyesi Başpehlivanı Orhan Okulu'ya ise 70 bin TL ödül verilecek. 663’üncü Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde şampiyon olan Antalya Büyükşehir Belediyesi sporcusu Yusuf Can Zeybek de 60 bin TL ödül alacak.

Orhan Okulu
Yusuf Can 
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Hakim ve savcılara yeni görev: Yargıtay'a 8 üye atandı

Hakim ve savcılara yeni görev: Yargıtay'a 8 üye atandı