Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
HAFİF YAĞMUR
25°
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Metin Akpınar'dan oğlu olduğunu iddia eden Onur Akay'a 1 TL'lik dava!

Metin Akpınar'dan oğlu olduğunu iddia eden Onur Akay'a 1 TL'lik dava!

Yeşilçam'ın usta oyuncusu Metin Akpınar, "oğlu olduğu" iddiasıyla gündeme gelen Onur Akay'a karşı 1 TL'lik manevi tazminat davası açtı. İşte detaylar.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Metin Akpınar'dan oğlu olduğunu iddia eden Onur Akay'a 1 TL'lik dava!
KAYNAK: Haber Merkezi

Yeşilçam’ın usta oyuncusu Metin Akpınar, oğlu olduğu iddiasıyla gündeme gelen Onur Akay’a karşı 1 TL’lik manevi tazminat davası açtı. Dava, 10 Ekim 2024 tarihine ertelendi.

Babalık iddiaları yeniden gündemde

Metin Akpınar, magazin yazarı ve ses sanatçısı Onur Akay’ın “oğlu olduğu” iddiasına karşı sessiz kalmayarak hukuki yollara başvurdu. İstanbul 28. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın ikinci celsesi, 10 Ekim 2024'e ertelendi. Akpınar, kişilik haklarının zedelendiği gerekçesiyle 1 TL’lik manevi tazminat talep etti.

Onur Akay’ın açıklamaları

Onur Akay, Instagram üzerinden yaptığı paylaşımda, Metin Akpınar'ın kendisine 1 TL’lik manevi tazminat davası açtığını belirtti. Akay, “Bu tür davalar genellikle davacının itibarını koruma amacı taşır. Davayı kazanırsam ben de Metin Akpınar’a karşı 1 TL’lik manevi tazminat davası açacağım” ifadelerini kullandı.

Akpınar’ın avukatlarından açıklama

Metin Akpınar’ın avukatları, mahkemeye sundukları dilekçede, müvekkillerinin kişilik haklarının ve şöhretinin zedelendiğini belirterek sembolik bir tazminat talebinde bulundular. Davada, Onur Akay’ın Metin Akpınar'ın ikiz kızlarına 500 TL gönderdiği iddiası da yer aldı.

İddiaların arka planı

Onur Akay, geçmişte Metin Akpınar’ın 1984 doğumlu bir oğlu olduğunu iddia etmiş ve bu bilginin yıllardır konuşulduğunu öne sürmüştü. Bu iddiaların ardından Akpınar, Akay’a karşı manevi tazminat davası açarak hakkını aramaya karar verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mersinli çiftçi güneş enerjisiyle maliyetleri sıfırladı!

Mersinli çiftçi güneş enerjisiyle maliyetleri sıfırladı!