Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Meltem Dayanışması Büyüyor! İmza Kampanyasına Yoğun İlgi

Meltem Dayanışması Büyüyor! İmza Kampanyasına Yoğun İlgi

Belediye Başkanı Ümit Uysal’ın kamulaştırmasız el atmalar nedeniyle Türkiye’nin en borçlu belediyelerinden birinin Muratpaşa Belediyesi olduğunu söylemesinin üzerinden kısa bir süre geçerken belediye mülkü Meltem Çarşısı icradan satışa çıktı. Satışa karşı muhtar imza kampanyası başlatırken Antalya Denizcileşme Platformu Başkanı İzzet Ünlü’den de kampanyaya destek geldi

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Meltem Dayanışması Büyüyor! İmza Kampanyasına Yoğun İlgi
MUHABİR: Arda KIR

Borçla boğuşan Muratpaşa Belediyesi’ne ait Meltem Çarşısı Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından 100 milyon 215 bin TL’den satışa çıktı. Meltem Mahalle Muhtarı Ömer Engin Sarı’nın satışın iptali için başlattığı imza kampanyasına destek büyürken, Antalya Denizcileşme Platformu Başkanı İzzet Ünlü’den de kampanyaya destek geldi.

EVCİLMEN DÖNEMİNDE HİZMETE GİRMİŞTİ

Süleyman Evcilmen’in Muratpaşa Belediyesi döneminde hizmete giren alan geçmiş yıllarda balık pazarı olarak hizmet vermişti. Ümit Uysal döneminde bir süre kütüphane, çamaşırhane, restoran, cep sahne gibi sosyal etkinliklere ev sahipliği yapmıştı. Bir süre atıl kalan daha sonra ise yapılan 5 adet kafe-pub tarzı işletme ile tekrar hizmete giren alan Muratpaşa Belediyesi’nin borçları sebebiyle Antalya Gayrimenkul Satış İcra Dairesi tarafından satışa çıkarıldı.

MELTEM HALKI KAMPANYAYI DESTEKLİYOR

Meltem Mahallesi Muhtarı Ömer Engin Sarı, satışın iptali için imza kampanyası başlatacağını Akdeniz Gerçek’e açıklayarak, “Meltem’in belki de Antalya’nın en önemli alanının satışına karşı mücadele edeceğiz” derken,  Muhtar Sarı’nın imza kampanyasına destek büyüdü.  Meltem halkının desteklediği kampanyada son imza Antalya Denizcileşme Platformu Başkanı İzzet Ünlü’den geldi. Başkan Ünlü, “Meltem Mahallesi Muhtarımız, değerli dost ve arkadaşım Ömer Engin Sarı kardeşimizin başlatmış olduğu imza kampanyasına destek olmak için uğrayıp gereğini yaptık” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İcradan satılık 2023 model Opel marka otomobil

İcradan satılık 2023 model Opel marka otomobil