Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Mehmet Ali Alkan'dan Yetkililere Teşekkür: Korsan Araçlarla Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Ediyor

Mehmet Ali Alkan'dan Yetkililere Teşekkür: Korsan Araçlarla Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Ediyor

Antalya genelinde korsan araçlarla mücadelede etkin denetimler sürüyor. Mehmet Ali Alkan, bu süreçte destek veren tüm yetkililere teşekkür etti.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Mehmet Ali Alkan'dan Yetkililere Teşekkür: Korsan Araçlarla Mücadelemiz Kararlılıkla Devam Ediyor
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya genelinde korsan araçlarla mücadele kapsamında yürütülen denetimler kararlılıkla devam ediyor. Bu denetimlerde Antalya Valisi Hulusi Şahin başta olmak üzere, Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, Jandarma Alay Komutanı Tarık Hekimoğlu ve diğer yetkililerin katkıları büyük rol oynuyor.

"Güvenli Ulaşım İçin Mücadelemiz Sürecek"

Antalya Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Mehmet Ali Alkan, yaptığı açıklamada korsan araçlarla mücadelenin önemine değinerek şunları söyledi: "Antalya genelinde korsan araçlarla mücadele kapsamında yürütülen denetim faaliyetlerimiz, büyük bir kararlılıkla sürdürülmektedir. Bu denetimler sırasında başta Antalya Valimiz Sayın Hulusi Şahin olmak üzere, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek, İl Emniyet Müdürümüz Sayın Orhan Çevik, Jandarma Alay Komutanımız Sayın Tarık Hekimoğlu, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğümüz, UKOME Daire Başkanlığımız ve Ulaştırma Bölge Müdürlüğümüzün değerli katkıları, yoğun çabaları ve destekleri için tüm yetkililerimize esnafımız adına teşekkür ediyor ve minnettarlığımızı ifade ediyoruz."

Vatandaşlara Uyarı: "Korsan Araçlardan Kaçının"

Alkan, açıklamasında vatandaşlara da önemli bir çağrıda bulundu: "Güvenli ulaşımın sağlanması için yürüttüğümüz bu mücadelede, iş birliği içerisinde daha güçlü adımlar atacağımıza olan inancımız tamdır. Bu önemli süreçte vatandaşlarımızın da duyarlılık göstererek korsan araçlarla seyahatten kaçınmalarını, güvenli ve kayıtlı araçlarla yolculuk etmelerini önemle rica ediyoruz."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kuşadası sokaklarındaki domuz sürüsü böyle görüntülendi

Kuşadası sokaklarındaki domuz sürüsü böyle görüntülendi