Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Trafik Kazası: Yaralı Çocuklar Motosikletle Kaçtı

Manavgat'ta Trafik Kazası: Yaralı Çocuklar Motosikletle Kaçtı

Manavgat'ta motosiklet ile otomobil çarpıştı, 14-15 yaşlarındaki iki çocuk yaralandı. Yaralılar, ekipler gelmeden motosikletle kaçtı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Trafik Kazası: Yaralı Çocuklar Motosikletle Kaçtı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosikletteki 14-15 yaşlarındaki iki çocuk yaralandı. Yaralı çocuklar, ekipler olay yerine ulaşmadan motosiklete binerek kaçtı.

Yaralı Çocuklar Kendi Aralarında Anlaşmak İstedi

Kaza, Eski Hisar Mahallesi'nde yaşandı. Kemal O.'nun kullandığı 07 LTP 88 plakalı Hyundai i20 marka otomobile, aynı yönde seyreden 07 BSD 849 plakalı motosiklet yandan çarptı. Motosiklet sürücüsü dizinden, arkasındaki yolcu ise kolundan ve karnından yaralandı. Yaralanan çocuklar, otomobil sürücüsüne trafik polisi çağırmaması için baskı yaparak, aralarında anlaşabileceklerini ve masrafları karşılayabileceklerini söyledi.

Polisi Çağırdıklarını Duyunca Kaçtılar

Otomobil sürücüsünün 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayıp ambulans ve trafik ekibi talep etmesi üzerine, iki çocuk motosikletlerine binerek olay yerinden kaçtı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralıları bulamayınca bölgeden ayrıldı. Trafik ekipleri ise olayın bir "çarpıp kaçma" olduğunu değerlendirerek otomobil sürücüsünü polis merkezine yönlendirdi.

Kazanın ardından kaçan çocukların kimliği ve durumları hakkında araştırma sürüyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Sinema Çalıştayı" Başladı

Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde "Sinema Çalıştayı" Başladı