Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Şüpheli Ölüm: Genç Kadın Yatağında Ölü Bulundu

Manavgat'ta Şüpheli Ölüm: Genç Kadın Yatağında Ölü Bulundu

Manavgat'ta bir butiğin üst katında yaşayan 23 yaşındaki Zehra Gün, yatağında ölü bulundu. Genç kadının ölümü şüpheli olarak değerlendiriliyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Manavgat'ta Şüpheli Ölüm: Genç Kadın Yatağında Ölü Bulundu
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir butiğin üst katında yaşayan 23 yaşındaki Zehra Gün, yatağında ölü bulundu. Genç kadının ölüm nedeni araştırılıyor.

Sabah Saatlerinde Şüpheli Ölüm

Olay, Manavgat'ta İbrahim Sözen Caddesi'nde bulunan bir butikte meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Zehra Gün isimli genç kadın, dün akşam saatlerinde erkek arkadaşıyla birlikte butiğin üst katında alkol aldı. Sabah saatlerinde iş yerini açmak için kalkan erkek arkadaşı, Zehra'yı uyandıramayınca durumu sağlık ekiplerine bildirdi.

Sağlık Ekipleri Ölümü Tespit Etti

Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin yaptığı inceleme sonucunda, Zehra Gün'ün yaşamını yitirdiği belirlendi. Genç kadının cansız bedeni, Olay Yeri İnceleme ekibi, Cumhuriyet savcısı ve Adli Tabip tarafından yapılan incelemelerin ardından kesin ölüm sebebinin belirlenmesi için Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Güzellik Merkezinde Çalışıyordu

Zehra Gün'ün Antalya'da bir güzellik merkezinde çalıştığı ve sık sık Manavgat'ta yaşayan erkek arkadaşını ziyaret ettiği öğrenildi. Ölümün kesin nedeni, otopsi sonucunda netlik kazanacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da 18,5 Milyar TL'lik Dolandırıcılık Operasyonu

Antalya'da 18,5 Milyar TL'lik Dolandırıcılık Operasyonu