Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Motosikletli Kurye Kaza Yaptı: Hafif Yaralandı

Manavgat'ta Motosikletli Kurye Kaza Yaptı: Hafif Yaralandı

Manavgat'ta motosikletli kurye ve otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Motosiklet sürücüsü hafif yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Motosikletli Kurye Kaza Yaptı: Hafif Yaralandı
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesi Yukarı Hisar Mahallesi’nde, motosikletli bir kurye ile otomobilin çarpışması sonucu kaza meydana geldi. Motosiklet sürücüsü kazayı hafif yaralı olarak atlattı ve hastaneye kaldırıldı.

Motosikletli kurye direksiyon hakimiyetini kaybetti

Kaza, Mahmuthan E.'nin kullandığı 07 BKH 427 plakalı motosikletin, Şelale Caddesi'ne çıkan Turgay Y. yönetimindeki 35 GD 797 plakalı otomobile yandan çarpmasıyla meydana geldi. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü Mahmuthan E., direksiyon hakimiyetini kaybederek yere düştü ve bir süre asfaltta sürüklendi.

Güvenlik kamerasına yansıyan anlar

Kazaya ait güvenlik kamerası görüntülerinde, motosiklet sürücüsünün yola çıkan otomobili son anda fark ettiği, çarpmamak için manevra yaptığı ancak bu esnada direksiyon hakimiyetini kaybettiği görüldü. Sürüklenen motosiklet sürücüsü, kazayı hafif yaralı olarak atlattı.

Motosiklet sürücüsü hastaneye kaldırıldı

Olay yerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri, hafif yaralanan motosiklet sürücüsü Mahmuthan E.'ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırdı. Yaralının sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
13. Uluslararası Antalya Gitar Festivali Sona Erdi

13. Uluslararası Antalya Gitar Festivali Sona Erdi