Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Kaza: Motosiklet Sürücüsü ve Annesi Metrelerce Savruldu

Manavgat'ta Kaza: Motosiklet Sürücüsü ve Annesi Metrelerce Savruldu

Manavgat'ta motosiklet ile otomobilin çarpıştığı kazada motosiklet sürücüsü ve annesi ağır yaralandı. Sürücü ehliyetsiz çıkarken, para cezası kesildi.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde motosiklet ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, motosiklet sürücüsü ve annesi otomobilin üzerinden savrularak ağır yaralandı. Sürücünün ehliyetsiz olduğu tespit edilirken, hem sürücüye hem de motosiklet sahibine para cezası kesildi.

Çarpışma Bahçelievler Mahallesi'nde Meydana Geldi

Kaza, Manavgat ilçesi Bahçelievler Mahallesi Çetin Emeç Caddesi üzerinde gerçekleşti. Kürşat Dede K. tarafından kullanılan 07 BDC 462 plakalı motosiklet, 5024 sokağa dönmekte olan Buse Sedef T.’nin kullandığı 07 L 4297 plakalı otomobille çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü ve yolcu olarak bulunan annesi Emine K. ağır şekilde yaralandı. Olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra anne ve oğlu hastaneye kaldırdı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Bir işyerinin güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde, çarpmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Kürşat Dede K. ve annesinin, otomobilin üzerinden savrularak asfalta düştüğü anlar saniye saniye kaydedildi.

Ehliyetsiz Sürücüye ve Motosiklet Sahibine Para Cezası

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemelerde, motosiklet sürücüsü Kürşat Dede K.'nin ehliyetsiz olduğu tespit edildi. Ehliyetsiz sürücüye ve motosiklet sahibine ayrı ayrı 12 bin 977 TL para cezası uygulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Dilencinin Bir Günlük Kazancı Şaşkınlık Yarattı: 12.980 Lira

Dilencinin Bir Günlük Kazancı Şaşkınlık Yarattı: 12.980 Lira