Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Kayıp Gencin Cansız Bedeni Irmakta Bulundu

Manavgat'ta Kayıp Gencin Cansız Bedeni Irmakta Bulundu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaybolan Yasin Ünsal (25), Manavgat Irmağı'nda *lü bulundu. Genç, polis merkezinden ayrıldıktan sonra kaybolmuştu.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı (İHA)

Antalya'nın Manavgat ilçesinde kaybolan Yasin Ünsal (25) isimli genç, Manavgat Irmağı'nda öl* bulundu. Sabah saatlerinde çalıştığı iş yerinin şikayeti üzerine polis merkezine ifade vermeye giden genç, polis merkezinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı.

Irmak Kenarında Şüpheli Buluntular

Olay, Manavgat’ın Çağlayan Mahallesi’nde bir vatandaşın ırmak kenarında sürekli çalan bir telefon, bir çanta ve tek bir ayakkabı bulmasıyla başladı. Durumun polise bildirilmesi üzerine, ekipler ırmak kenarına geldi ve buluntuların sahibine ulaşamayınca, Yasin Ünsal'ın boğulmuş olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Bunun üzerine Antalya'dan gelen AFAD ekipleri ve Side SAK dalgıçları bölgede arama çalışması başlattı.

Talihsiz Gencin Cansız Bedeni Bulundu

Yapılan aramalar sonucunda, Side SAK dalgıçları çantanın bulunduğu noktadan 10 metre mesafede Yasin Ünsal'ın cansız bedenine ulaştı. Olay yerine gelen Ünsal'ın yakınları büyük bir üzüntü yaşarken, cenaze Manavgat Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekibi, adli tabip ve cumhuriyet savcısının incelemelerinin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Okul Bahçesinde Kalan 2 Çocuk İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Antalya'da Okul Bahçesinde Kalan 2 Çocuk İtfaiye Tarafından Kurtarıldı