Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Manavgat'ta Kavşakta Feci Kaza: Motosiklet Otomobile Çarptı Sürücü Yaralandı

Manavgat'ta Kavşakta Feci Kaza: Motosiklet Otomobile Çarptı Sürücü Yaralandı

Manavgat'ta motosiklet, 'Dur' işaretine uymayarak otomobile çarptı. Kazada sürücü yaralandı. Güvenlik kamerası, kaza anını saniye saniye kaydetti.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Kavşakta Feci Kaza: Motosiklet Otomobile Çarptı Sürücü Yaralandı
KAYNAK: Haber Merkezi

Antalya'nın Manavgat ilçesinde, bir motosiklet sürücüsü 'Dur' tabelasını dikkate almayarak kavşak sistemine hızla girdi ve bir otomobile çarptı. Kazada motosiklet sürücüsü yaralandı. Kaza anı, güvenlik kameralarına saniye saniyesine yansıdı.

Süratli Motosiklet Otomobile Çarptı

Kaza, Manavgat ilçesi Aşağı Hisar Mahallesi Mithatpaşa Caddesi üzerinde meydana geldi. Demokrasi Bulvarı'ndan Hisar Caddesi istikametine doğru seyir halinde olan Murat Can U. yönetimindeki 07 AYK 493 plakalı motosiklet, Antalya Caddesi'ne doğru ilerleyen Zülal B.'nin kullandığı KA EZ 6138 yabancı plakalı otomobile çarptı.

Motosiklet Sürücüsü Yaralandı

Çarpışmanın şiddetiyle motosiklet sürücüsü Murat Can U. ve motosikleti farklı yönlere savruldu. Olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri, yaralı motosiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırdı.

Kaza Anı Güvenlik Kamerasında

Kaza anı, çevredeki bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Görüntülerde, motosikletin 'Dur' tabelasını ihlal ederek kavşağa hızla girdiği ve otomobile çarptığı, çarpmanın etkisiyle motosiklet ve sürücüsünün farklı yönlere savrulduğu net bir şekilde görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta Jandarma Operasyonu: Kaçak Elektronik Sigara ve Tütün Ele Geçirildi

Manavgat'ta Jandarma Operasyonu: Kaçak Elektronik Sigara ve Tütün Ele Geçirildi