Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Eğitim Vurgusu! Eğitimli Bireyler Kaliteyi Artırıyor

Manavgat'ta Eğitim Vurgusu! Eğitimli Bireyler Kaliteyi Artırıyor

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, meslek eğitimi alanların sektörde kaliteyi artırarak denetim sağladığını vurguladı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Eğitim Vurgusu! Eğitimli Bireyler Kaliteyi Artırıyor
KAYNAK: Bülten

MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, mesleklerinde eğitim almış bireylerin sektörde kaliteyi artırarak denetim sağladığını belirtti.

Mesleki yeterlilikle kalite artışı

Manavgat Ticaret ve Sanayi Odası (MATSO) Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Kuyumcu (Perakende) Seviye 4 Mesleki Yeterlilik Belgesi töreninde, mesleki eğitim almış bireylerin sektörlerde kaliteyi artırdığını vurguladı. MATSO ve TOBB MEYBEM A.Ş. iş birliğiyle düzenlenen sınavlarda başarılı olanlara sertifikaları, düzenlenen törenle takdim edildi. Törende MATSO Başkanı Seydi Tahsin Güngör, Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ergen, Meclis Üyesi Murat Dalak ve Genel Sekreter Halil İbrahim Altıparmak da hazır bulundu.

Mesleki yeterlilik belgelerinin önemi

Başkan Güngör, konuşmasında MATSO olarak çeşitli eğitim ve mesleki yeterlilik sınavları düzenlediklerini belirterek, bu belgelerin mesleklerinde yetkin bireylerin varlığını kanıtladığını söyledi. Güngör, "Mesleklerinde eğitim almış bireyler sektörde kaliteyi artırıyor ve denetim sağlıyor. Bu belgeler, kişilerin işi yapmaya yetkili ve yeterli olduğunu gösterir," dedi.

Eğitim talepleri karşılanıyor

Eğitimlerin üyelerden gelen talepler doğrultusunda düzenlendiğini ifade eden Güngör, gelecekte de eğitim, toplantı ve seminerlerle üyeleri desteklemeye devam edeceklerini söyledi. Törende, mesleki yeterlilik belgelerini alan katılımcılara başarılar dileyen Güngör, sektörde eğitimin önemine bir kez daha dikkat çekti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Manavgat'ta drift pisti kaçamağı yapan motosikletlere ceza

Manavgat'ta drift pisti kaçamağı yapan motosikletlere ceza