Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Aynı Saatlerde 2 Trafik Kazası! Muhtar İsyan Etti!

Manavgat'ta Aynı Saatlerde 2 Trafik Kazası! Muhtar İsyan Etti!

Antalya'nın Manavgat ilçesinde Sorgun Bulvarı kavşağında meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında şans eseri kimse yaralanmadı. İşte detaylar...

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Aynı Saatlerde 2 Trafik Kazası! Muhtar İsyan Etti!
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Manavgat ilçesi Sorgun Mahallesi’nde bulunan Sorgun Bulvarı kavşağında, aynı saatlerde meydana gelen 2 ayrı trafik kazasında kimse yaralanmadı. Sorgun Muhtarı Etem Şeker, kavşakta yaşanan sık sık kazalara dikkat çekerek, trafik ışığı talebini yineledi.

"Kavşakta Her Gün Kaza Meydana Geliyor"

Kaza haberinin ardından kavşağa gelen Sorgun Mahalle Muhtarı İbrahim Etem Şeker, iki kazada da yaralanan olmamasının sevindirici olduğunu belirtti. Ancak kavşağın tehlike arz ettiğini vurgulayan Şeker, "Bu kavşakta neredeyse her gün 2-3 kaza meydana geliyor. Haftalık olarak en az 5-6 kaza yaşanıyor. Bu kazaların önüne geçebilmek için kavşağa acilen trafik lambası konulması gerekiyor," dedi.

"Başvurularım Sonuçsuz Kaldı, Acilen Trafik Lambası İstiyoruz"

Daha önce birçok kez belediye ve UKOME’ye başvuruda bulunmasına rağmen trafik lambası talebine yanıt alamadığını belirten Şeker, "Burada daha fazla insanın canının yanmaması için yetkililerden acil önlem alınmasını bekliyoruz. Trafik lambası, bu kavşakta yaşanan kazaları önemli ölçüde azaltacaktır," ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Merkez Bankası anketi: Dolar kuru beklentisi belli oldu

Merkez Bankası anketi: Dolar kuru beklentisi belli oldu