Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta Aranan Motosiklet Sürücüsü Yaralı Halde Kaçırıldı

Manavgat'ta Aranan Motosiklet Sürücüsü Yaralı Halde Kaçırıldı

Manavgat'ta motosiklet ve ticari araç çarpıştı. Yaralı ve ehliyetsiz sürücü, yakınları tarafından kaçırıldı. Hastaneye gidince suçları ortaya çıktı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta Aranan Motosiklet Sürücüsü Yaralı Halde Kaçırıldı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, 2 ayrı suçtan aranması bulunan ehliyetsiz motosiklet sürücüsü, yakınları tarafından olay yerinden kaçırıldı. Yaralı sürücü, ayağındaki kırıkların acısına dayanamayarak hastaneye gelince yakayı ele verdi.

Motosiklet ve Ticari Araç Çarpıştı

Olay, Manavgat ilçesi Zübeyde Hanım Caddesi üzerinde gerçekleşti. Yusuf A. yönetimindeki 07 CMZ 65 plakalı motosiklet, Mehmet A. yönetimindeki 07 BCF 535 plakalı hafif ticari araç ile çarpıştı. Güvenlik kameralarına yansıyan kazada, motosiklet sürücüsü yaralandı. Ancak olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, kazaya karışan motosikletin ve yaralı sürücünün olay yerinden kaçırıldığını tespit etti.

Yaralı Sürücü Olay Yerinden Kaçırıldı

Kazayı gören vatandaşlar, motosiklet sürücüsünün ciddi şekilde yaralanmasına rağmen kısa süre sonra olay yerine bir kamyonet geldiğini ve motosiklet ile yaralı sürücünün kaçırıldığını belirtti. Kazadan kısa bir süre sonra, yaralı sürücü Manavgat Devlet Hastanesi'ne başvurdu. Yapılan kontrollerde sürücünün ayağında çok sayıda kırık olduğu ve 2 ayrı suçtan arandığı ortaya çıktı.

Ehliyetsiz Sürücülere Ağır Ceza

Manavgat Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, her iki araç sürücüsünün de ehliyetlerinin olmadığını belirledi. Araçların ise başkalarına ait olduğu tespit edildi. Ehliyetsiz sürücüler ve araç sahiplerine toplamda 55 bin 713 TL ceza kesildi. Motosiklet sürücüsüne, olay yerinden kaçmaktan 3 bin 115 TL, sigortasız araç kullanmaktan 690 TL ek ceza uygulandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Akciğer kanseri ilacı ile cilt kanserini durdurdular

Akciğer kanseri ilacı ile cilt kanserini durdurdular