Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Manavgat'ta apartman yangını korkuttu: İkamette kimse bulunamadı

Manavgat'ta apartman yangını korkuttu: İkamette kimse bulunamadı

Manavgat'ta apartman yangını ihbarıyla harekete geçen itfaiye ekipleri, mahsur kalanları kurtarmaya çalıştı ancak kimseye ulaşamadı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Manavgat'ta apartman yangını korkuttu: İkamette kimse bulunamadı
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'nın Manavgat ilçesinde bir apartmanda çıkan yangın, ihbar üzerine hızla müdahale eden itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Mahsur kalanlar olduğu yönünde gelen ihbar sonrası alarma geçen ekipler, dairede kimseye rastlamadı.

İhbarla ekipler alarma geçti

Manavgat’ın Aşağı Pazarcı Mahallesi’nde bulunan üç katlı bir apartmanın birinci katında yangın çıktığı ve içeride mahsur kalanların olduğu yönündeki ihbar, 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ulaştı. Hemen ardından Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi Manavgat Birimi ve Manavgat Emniyet Müdürlüğü ekipleri olay yerine sevk edildi.

Yangın kısa sürede kontrol altına alındı

Adrese kısa sürede ulaşan itfaiye ekipleri, kapısı kilitli olan binaya merdivenle çıkarak yangına müdahale etti. Yangın kısa sürede kontrol altına alınarak söndürüldü. Yapılan incelemelerde, ikamette kimsenin olmadığı belirlendi.

Balkondaki çöpler yangına sebep oldu

Polis ekiplerinin yangın sonrası yaptığı araştırmada, yangının balkondaki çöplerin tutuşmasıyla başladığı ve içeriye ulaşmadan söndürüldüğü tespit edildi. Olay sırasında apartmanda ve diğer dairelerde de kimsenin olmadığı belirlendi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Adana'da yaşlı kadını yüzüğü için öldüresiye dövdü!

Adana'da yaşlı kadını yüzüğü için öldüresiye dövdü!