Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kumluca’da “Fishing Tournament” Heyecanı Sona Erdi

Kumluca’da “Fishing Tournament” Heyecanı Sona Erdi

Kumluca Balıkçılar Derneği'nin düzenlediği “Fishing Tournament” yarışmasında 13.8 kilogram grida balığı yakalayan Yusuf Girgin, fiber tekne kazandı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kumluca’da “Fishing Tournament” Heyecanı Sona Erdi

Kumluca Balıkçılar Derneği'nin düzenlediği “Fishing Tournament” yarışması, 13.8 kilogram grida balığı yakalayan Yusuf Girgin’in fiber tekne kazanmasıyla tamamlandı.

Yarışmaya büyük katılım

Antalya'nın Kumluca ilçesinde düzenlenen ve Kumluca Balıkçılar Derneği tarafından organize edilen ilk “Fishing Tournament” (Büyük Balığın Peşinde) yarışması, ödül töreniyle sona erdi. Karaöz Beş Adalar mevkiinde gerçekleştirilen turnuvaya farklı illerden yaklaşık 50 tekne ve 150 yarışmacı katıldı. Yarışma, saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. 3 farklı kategoride gerçekleştirilen yarışmada, katılımcılar en büyük balık, en çok balık ve yakala-bırak kategorilerinde ter döktü.

Kazananlar ödüllerini aldı

İki gün süren yarışma sonunda, En Büyük Yakalama kategorisinde 13.8 kilogramlık grida balığıyla birinci olan Yusuf Girgin fiber tekne ile ödüllendirilirken, En Çok Balık Tutma kategorisinde 49 puanla Uğur Atan, Yakala Bırak kategorisinde ise 4.88 puanla Can Ürem birinci oldu. Dereceye giren yarışmacılara ödüller, Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, Kumluca Belediye Başkanı Mesut Avcıoğlu ve diğer protokol üyeleri tarafından takdim edildi.

Toplumsal bir etkinlik

Yarışma, kadın, erkek, çocuk ve yaşlı demeden herkesi bir araya getirerek büyük bir buluşma sağladı. Kumluca Kaymakamı Tekin Erdemir, yaptığı açıklamada, "Yarışma amacına ulaştı ve bu tür programların devam etmesini diliyoruz. Organizasyona emeği geçen herkese teşekkür ediyorum," dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya'da Kaza: Sürücü Direksiyonu Kırdı, Refüje Çarptı

Antalya'da Kaza: Sürücü Direksiyonu Kırdı, Refüje Çarptı