Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Konyaaltı Belediyesi'nin Yaz Konserleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Konyaaltı Belediyesi'nin Yaz Konserleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu

Konyaaltı Belediyesi'nin HayatPark'ta düzenlediği "Konyaaltı Yaz Konserleri", müzik ve dans dolu anlar yaşattı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi'nin Yaz Konserleri Renkli Görüntülere Sahne Oldu
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

onyaaltı Belediyesi, Antalya halkını yaz boyunca müzik ve dans dolu etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. HayatPark'ta düzenlenen "Konyaaltı Yaz Konserleri" kapsamında düzenlenen etkinliklerde katılımcılar unutulmaz anlar yaşadı.

Gün Batımında Latin Esintileri

Etkinliklerin ilk bölümünde, "Gün Batımı Dansları-Latin Esintileri" adı altında bir dans gösterisi gerçekleştirildi. Profesyonel dansçılar, Latin müziği eşliğinde sokakta dans etmenin coşkusunu vatandaşlarla paylaştı. Renkli ve enerjik danslarla dolu bu etkinlik, izleyicilere unutulmaz anlar yaşattı.

Vo Sahne İle 90'lar Rüzgarı Esti

Dans gösterilerinin ardından sahne alan "Vo Sahne" grubu, 90'ların efsane şarkıları ile izleyicilere müzik dolu bir gece yaşattı. Grubun performansı, nostaljik bir atmosfer yaratarak katılımcıları geçmişe götürdü. "Vo Sahne"nin enerjik performansı, konsere katılanların büyük beğenisini kazandı.

Party Jeep ve DJ Performansla Gece Devam Etti

Konserin hemen ardından Party Jeep - 90’lar Parti etkinliği ile Hakan SMSK DJ performansı sahne aldı. Bu bölümde, Light & Dance Art Show adı altında bir ışık ve dans gösterisi de gerçekleştirildi. Katılımcılar, ritmik müzikler eşliğinde gece boyunca dans etti.

Sanatın ve Sporun Başkenti Konyaaltı

Etkinlikte konuşma yapan Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Konyaaltı’nın sanat ve sporla buluşan bir kent olma yolunda emin adımlarla ilerlediğini belirtti. Başkan Kotan, "Konyaaltı'nı Antalya’da sanatın ve sporun başkenti yapma hedefiyle yola çıktık. Beş aydır düzenlediğimiz konserler ve kurslarla bu hedefimizi gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Bu süreçte bizlere destek olan sanatçılarımıza ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Çellist Emir Asil Lavanta Bahçesinde Büyüleyici Performans Sergiledi

Çellist Emir Asil Lavanta Bahçesinde Büyüleyici Performans Sergiledi