Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Konyaaltı Belediyesi'nden Yarbaşçandır Yayla Şenliği

Konyaaltı Belediyesi'nden Yarbaşçandır Yayla Şenliği

Konyaaltı Belediyesi, Yarbaşçandır Yaylası'nda düzenleyeceği şenlikle Çandır fasulyesini tanıtacak. Müzik ve eğlence dolu etkinlik 4 Ekim'de başlayacak.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Konyaaltı Belediyesi'nden Yarbaşçandır Yayla Şenliği
KAYNAK: İHA

Konyaaltı Belediyesi, Yarbaşçandır Yaylası'nda düzenleyeceği şenlikle bölgeye özgü Çandır fasulyesini tanıtacak. Şenlikte müzik ve eğlence dolu anlar yaşanacak.

Yarbaşçandır Yayla Şenliği 4 Ekim'de

Konyaaltı Belediyesi, 4 Ekim Cuma günü Yarbaşçandır Yaylası'nda "Yarbaşçandır Yayla Şenliği" düzenleyecek. Saat 17.00’de başlayacak etkinlikte, katılımcılara müzik dolu anlar sunulacak. Ünlü sanatçı Arzu Gök'ün konseri ve Konyaaltı Belediyesi Halk Oyunları Topluluğu’nun halk dansları gösterileri ile zenginleştirilecek. Ayrıca, şenlikte konuklara Çandır fasulyesi ile hazırlanan kuru fasulye ikram edilecek.

Çandır Fasulyesinin Bilinirliği Artırılacak

Konyaaltı Belediyesi, bölgeye özgü Çandır fasulyesinin bilinirliğini artırmak için çeşitli çalışmalar yürütüyor. Daha önce hava koşulları nedeniyle iptal edilen etkinlik, bu sefer Yarbaşçandır Yaylası'nda gerçekleştirilecek. Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, yerel üreticilerin desteklenmesi ve fasulyenin tanıtılması adına bu etkinliğin önemine vurgu yaptı.

"Yerel Ürünlerimizi Destekleyeceğiz"

Başkan Kotan, “Çandır fasulyemizin yok olmasını engellemek için belediyemize ait 5 bin metrekarelik tarım alanında üretim gerçekleştirmeye başladık. Yarbaşçandır Yayla Şenliği, hem kültürel değerlerimizi yaşatmak hem de Çandır fasulyesini tanıtmak adına önemli bir etkinlik. Tüm vatandaşlarımızı bu güzel şenliğe davet ediyoruz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
TOGG T10F Yerli Sedan Modeli Teknofest 2024'te Görücüye Çıktı

TOGG T10F Yerli Sedan Modeli Teknofest 2024'te Görücüye Çıktı