Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Konyaaltı Belediyesi 2025 Yılı Bütçesini Belirledi!

Konyaaltı Belediyesi 2025 Yılı Bütçesini Belirledi!

Konyaaltı Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında, 2025 yılı bütçesi 2 milyar 700 milyon TL olarak belirlendi. İşte detaylar...

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Konyaaltı Belediyesi 2025 Yılı Bütçesini Belirledi!
KAYNAK: İHA

Konyaaltı Belediyesi Ekim ayı olağan meclis toplantısında, 2025 yılı bütçesi 2 milyar 700 milyon TL olarak belirlendi. Başkan Cem Kotan, kaynakların tasarruflu kullanılacağını ve halkın ihtiyaçlarına odaklanacaklarını vurguladı.

Meclis Toplantısında Bütçe Onayı

Konyaaltı Belediyesi'nin Ekim ayı olağan meclis toplantısı, Beydağları Salonu'nda Başkan Cem Kotan'ın başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda, önümüzdeki döneme ait planlar, yatırımlar ve hizmetlerin finansmanı detaylı bir şekilde ele alındı. 2.7 milyar TL'lik belediye bütçesi, meclis üyelerinin oy çokluğuyla kabul edildi. Başkan Kotan, “Amacımız, şehrimize ve halkımıza daha iyi hizmetler sunmak, sürdürülebilir projeler üretmek ve yaşam kalitesini artırmak” dedi.

Sürdürülebilir Projeler Konuşuldu 

Başkan Kotan, Konyaaltı'nda ekonomik kalkınma ve sosyal refahı artıracak projeler hayata geçireceklerini belirtti. "Sürdürülebilir projeler üretmek ve yaşam kalitesini artırmak için var gücümüzle çalışıyoruz" diyen Kotan, bütçenin şeffaf bir şekilde yönetileceğine dair güvence verdi. "Halkımızın ihtiyaçlarını ve önceliklerini göz önünde bulundurarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Göreve geldiğimizden bu yana, Konyaaltı halkının yaşam kalitesini artırmak için çalışma arkadaşlarımla sürekli toplantı halindeyiz" şeklinde konuştu.

Doğa ve İnsan Haklarının Korunması

Mecliste, Konyaaltı Doyran bölgesinde yapılması planlanan HES projesi hakkında da değerlendirmelerde bulunan Başkan Kotan, "HES projesiyle ilgili meclis üyelerimizle birlikte bölgede incelemelerde bulunduk. Biz sadece seçilmiş bir belediye başkanı ve meclis üyeleri değiliz; aynı zamanda Konyaaltı'nın taşını toprağını koruyan birer sorumluluk sahibiyiz" dedi. Kotan, doğayı ve insan haklarını korumak adına tavır almaya devam edeceklerini belirterek, "Kadınların, çocukların ve dezavantajlı tüm grupların yanında olduğumuzu bilmenizi isterim" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
YouTube’da Geri Sayım Özelliği Kaldırıldı: Kullanıcılardan Tepki Geldi

YouTube’da Geri Sayım Özelliği Kaldırıldı: Kullanıcılardan Tepki Geldi