Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya KESK Antalya Şube Başkanı İrfan Kuruüzüm CHP’ye Katıldı

KESK Antalya Şube Başkanı İrfan Kuruüzüm CHP’ye Katıldı

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde Elektrik Mühendisi İrfan Kuruüzüm, Kültür-Sanat Sen Antalya Şube Başkanlığı görevinden ayrılarak CHP'ye katıldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KESK Antalya Şube Başkanı İrfan Kuruüzüm CHP’ye Katıldı
MUHABİR: Kamer Durdu

Kültür-Sanat Sen Antalya Şube Başkanı ve Elektrik Mühendisi İrfan Kuruüzüm, Cumhuriyet Halk Partisi’ne (CHP) katılarak siyasi hayatına yeni bir adım attı. Kuruüzüm’e parti rozeti, Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen törenle takdim edildi.

"Partimize Güç Katacak"

Uzun yıllardır Kültür-Sanat Sen’de görev alan ve şube başkanlığını sürdüren İrfan Kuruüzüm, CHP’ye katılarak siyasi mücadelesine devam etme kararı aldı. Konyaaltı İlçe Başkanlığı’nda düzenlenen rozet takma törenine, İlçe Başkanı Demet Gündüz ve parti yöneticileri de katıldı. Törende yapılan açıklamada, “İrfan Kuruüzüm’ün birikimi ve deneyimiyle partimize güç katacağına inanıyoruz. Hep birlikte omuz omuza, daha güçlü adımlar atacağız,” ifadeleri kullanıldı.

"Ülkemizin Yarınlarına İnanan İnsanlarız"

Kuruüzüm’ün CHP’ye katılmasıyla partinin kültür ve sanat alanındaki mücadelesine katkı sağlaması bekleniyor. İlçe Başkanı Demet Gündüz, “Bu ülkenin yarınlarına inanan insanlarız. İrfan Kuruüzüm ile birlikte, halkımızın yararına daha güçlü ve kararlı adımlar atacağız,” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Veli-Der Antalya Şubesi'nden Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı

Veli-Der Antalya Şubesi'nden Dünya Kız Çocukları Günü Mesajı