Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kepez’in Kızları U18 Ligi’ne Farklı Galibiyetle Başladı

Kepez’in Kızları U18 Ligi’ne Farklı Galibiyetle Başladı

Kepez Belediyespor'un genç kadın basketbol takımı, U18 Antalya Ligi'ndeki ilk maçta 53-30 kazandı. Takım, iddialı bir performans sergileyerek galibiyeti aldı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez’in Kızları U18 Ligi’ne Farklı Galibiyetle Başladı
KAYNAK: İHA

Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nde (KBBL) mücadele edecek olan Kepez Belediyespor’un genç kadın basketbol takımı, U18 Antalya Ligi’ndeki ilk maçını 53-30’luk skorla kazandı.

Turgut Özal Spor Salonu’nda Farklı Zafer

Kepez Belediyespor, U18 Antalya Ligi’nde DSİ’ye karşı oynadığı ilk maçı Turgut Özal Spor Salonu’nda gerçekleştirdi. Mücadeleyi baştan sona üstün götüren Kepez’in kızları, periyotları 17-4, 15-5, 12-11 ve 9-10'luk skorlarla tamamlayarak sahadan 53-30 galip ayrıldı.

"İddialı Bir Takım Kurduk"

Maç sonrasında açıklama yapan Koç Besim Güvenç, galibiyeti Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz ve Kulüp Başkanı Emin Akçay’a hediye ettiklerini belirtti. Güvenç, "KBBL için genç ve dinamik, U18 için ise şampiyonluğun iddialı adayı bir takım oluşturduk. Antalya basketbol tarihinde kulübümüzün güçlü bir yer edinmesini hedefliyoruz," ifadelerini kullandı.

Kepez’in Kızları Hem KBBL’de Hem U18’de İddialı

Kepez Belediyespor Kadın Basketbol Takımı, önümüzdeki süreçte hem Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi'nde (KBBL) hem de U18 Antalya Ligi'nde şampiyonluk için mücadele edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun makam aracını oğlu ilk kez kullandı

Süper Vali Recep Yazıcıoğlu'nun makam aracını oğlu ilk kez kullandı