Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya Kepez'de saplantılı aşık d*hşet saçtı

Kepez'de saplantılı aşık d*hşet saçtı

Antalya Kepez'de, saplantılı olduğu kızın evine gelen ve onu bulamayınca sinirlenen genç, polis ekiplerine zor anlar yaşattı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
KAYNAK: İHA

Antalya'nın Kepez ilçesi Gülveren Mahallesi'nde yaşanan olay, apartman sakinlerinin korku dolu anlar yaşamasına neden oldu. Mehmet Y. (25) isimli genç, saplantılı şekilde sevdiği R.Ç. adlı kızın yaşadığı eve geldi. Kızı evde bulamayınca sinir krizi geçiren Mehmet Y., elindeki tabancayla int*har edeceğini söyledi.

A W269884 09 Result

Özel Harekat Polisleri Devrede

Olayı gören apartman sakinlerinin ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, sağlık ve Özel Harekat ekibi sevk edildi. Bina çevresinde ve çatılarda geniş güvenlik önlemleri alınarak, müzakereci polisler devreye girdi. Özel Harekat polisleri, Mehmet Y.'yi yaklaşık 3 saat boyunca ikna etmeye çalıştı.

A W269884 01 Result

İkna Çabaları Sonuçsuz Kaldı

Müzakereci polislerin ve Mehmet Y.'nin eski kız arkadaşının telefonla arattırılarak yaptığı tüm ikna çabaları sonuçsuz kaldı. Yaşadığı yoğun duygusal kriz sonucu, Mehmet Y. tabanca ile göğüs bölgesinden kendini vurdu. Olay yerinde hazır bekleyen sağlık ekipleri, durumu ağır olan Mehmet Y.'ye hemen müdahale etti ve ambulansla Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Alanya'da cip uçuruma yuvarlandı

Alanya'da cip uçuruma yuvarlandı