Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kepez'de Ev Arkadaşını Bıçaklayan Genç Tutuklandı!

Kepez'de Ev Arkadaşını Bıçaklayan Genç Tutuklandı!

Antalya’nın Kepez ilçesinde, ev arkadaşı tarafından bıçaklanan 23 yaşındaki Tolga Taşkınel, hastanede hayatını kaybetti. İki kişi gözaltına alındı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kepez'de Ev Arkadaşını Bıçaklayan Genç Tutuklandı!
KAYNAK: AA

Antalya’nın Kepez ilçesi Yeşilyurt Mahallesi’nde bir apartman dairesinde yaşayan Tolga Taşkınel (23), ev arkadaşları S.E.S. (28) ve H.E.Ç. (21) ile birlikte yaşamaya başlamıştı. İddiaya göre, gece saatlerinde Tolga Taşkınel ile S.E.S. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi sonucu, S.E.S., Tolga Taşkınel’i bıçakla yaraladı. Olay sırasında evde bulunan H.E.Ç. ise korkuyla kaçtı.

Apartman sakinleri gürültüyü duydu, ekipler olay yerine sevk edildi

Apartman sakinlerinin durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Ağır yaralanan Tolga Taşkınel, sağlık ekipleri tarafından Akdeniz Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırıldı ancak yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Gözaltılar ve soruşturma

Olayın ardından şüpheli S.E.S. ve olay sırasında kaçan H.E.Ç., polis ekiplerince gözaltına alındı. Tolga Taşkınel'in cenazesi otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderilirken, olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Apple'ın Hindistan'daki Tedarik Zinciri Yangınla Sarsıldı

Apple'ın Hindistan'daki Tedarik Zinciri Yangınla Sarsıldı