Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Kemer'de Sokak Hayvanlarına Destek

Kemer'de Sokak Hayvanlarına Destek

Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarına yönelik desteğini sürdürüyor.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de Sokak Hayvanlarına Destek
KAYNAK: Bülten

Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi, sokak hayvanlarına yönelik desteğini sürdürüyor. Kemer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürlüğü'ne bağlı merkezin Ağustos ayı faaliyet raporu açıklandı. Raporda, sokak hayvanlarının sağlığı ve refahı için gerçekleştirilen çeşitli çalışmalar detaylandırıldı.

Kısırlaştırma ve Aşılama Çalışmaları

Ağustos ayında, merkezde toplam 21 dişi ve 14 erkek köpek ile 89 dişi ve 40 erkek kedinin kısırlaştırma işlemi tamamlandı. Ayrıca, 21 köpek ve 129 kedinin kuduz aşısıyla aşılandığı bildirildi. Bu çalışmalar, sokak hayvanlarının kontrol altına alınması ve sağlığının korunması adına önemli adımlar olarak değerlendiriliyor.

Sahiplendirme ve Tedavi Faaliyetleri

Kemer Belediyesi Hayvan Barındırma Merkezi, Ağustos ayında 33 köpek ve 21 kediyi sahiplendirerek, onların kalıcı yuvalara kavuşmasını sağladı. Merkezde ayrıca 645 hayvanın çeşitli sağlık sorunları nedeniyle tedavi edildiği belirtiliyor.

Barınak Kapasitesi ve İhbarlar

Sokak hayvanlarına yönelik destekler devam ederken, merkez bu dönemde 27 başıboş köpeği barınağa aldı. Ayrıca, 19 köpek ve 45 kediyi de barınağa yerleştirdi. Ağustos ayı boyunca sokak hayvanlarıyla ilgili olarak 1400 ihbar telefonunun alındığı açıklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Milli para tekvandocu Fatih Çelik Adana'ya Gümüş Madalyayla Döndü!

Milli para tekvandocu Fatih Çelik Adana'ya Gümüş Madalyayla Döndü!