Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Kemer'de Kındılçeşme Kararı! Arıtma Tesisi de Gündemde

Kemer'de Kındılçeşme Kararı! Arıtma Tesisi de Gündemde

Kemer Belediye Meclisi, Kındılçeşme'nin kiralanması talebini oy birliğiyle kabul etti. Toplantıda şehit aileleri ve arıtma tesisi de konuşuldu.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Kemer'de Kındılçeşme Kararı! Arıtma Tesisi de Gündemde
MUHABİR: Kamer Durdu

Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu'nun başkanlığında düzenlenen Ekim ayı meclis toplantısında, Kındılçeşme'nin belediye tarafından kiralanması talebi oy birliğiyle kabul edildi. Toplantıda, şehit aileleri ile ilgili konuşmalar ve arıtma tesisine dair önemli açıklamalar yapıldı.

Kındılçeşme'nin Kiralanması Kararı Alındı

Kemer Belediyesi Şehit Ömer Halisdemir Meclis Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıda, Kındılçeşme Günübirlik Kamp Alanı'nın kamu yararına kullanılmak üzere Kemer Belediyesi adına kiralanması talebi oy birliği ile kabul edildi. Kemer Yeni Mahalle Muhtarı Münevver Erkal ve KEMİAD Başkanı Rıza Sönmez, Kındılçeşme'nin halka kazandırılması için görüşlerini dile getirdi.

Başkan Topaloğlu’ndan Şehit Aileleri ile İlgili Açıklama

Başkan Topaloğlu, şehit ailesine tahsis edilen yerle ilgili açıklamalarda bulunarak, “Kimse bize şehitlik ve gaziliği anlatmasın” dedi. Topaloğlu, yapılan tahsisin kanuna uygun olduğunu belirtti ve önceki dönem alınan kararların savunulması gerektiğini vurguladı. Ayrıca, şehit ailesinin konutunu başkalarına kiraya verdiğini, bununla ilgili olası riskleri dile getirdi.

Arıtma Tesisi ile İlgili Tartışmalar

Çamyuva Atıksu Arıtma Tesisi ile ilgili konuşan Topaloğlu, tesisin kamu yararı taşıdığı için ruhsata tabi olmadığını ve bu konuda Kemer Belediyesi'nin herhangi bir imzası bulunmadığını ifade etti. Arıtma tesisinin yerinin yanlış olduğunu vurgulayan Topaloğlu, konunun tamamen Kültür ve Turizm Bakanlığı'na ait olduğunu belirtti.

Diğer Kararlar

Toplantıda, Kemer Belediyesi'nin yurt içi ve yurt dışı turizm fuarlarına katılımı, zabıta emir ve yasaklarının düzenlenmesi, Kuğulu Park'ın ihaleye çıkarılması ve çeşitli alanların kiralanması gibi gündem maddeleri de oy birliğiyle kabul edildi. Ayrıca, Martı Otel İşletmeleri A.Ş.'nin Kemer Belediyesi'ne kreş yapımı için yapacağı şartlı bağış da oy birliğiyle onaylandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya’da Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti

Antalya’da Ehliyetsiz Sürücünün Çarptığı Yaya Hayatını Kaybetti