Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Asayiş İstanbul Fatih'te Bir Kızın Kafasını Kesti, Ardından Surlardan Atladı

İstanbul Fatih'te Bir Kızın Kafasını Kesti, Ardından Surlardan Atladı

İstanbul'un Fatih ilçesinde korkunç olay! Bir kişi genç bir kadının kafasını keserek surlardan atlayarak in*ihar etti. İstanbul Fatih olayı ne?

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ

İstanbul'un Fatih ilçesinde yaşanan dehşet verici olayda, bir kişi iddiaya göre genç bir kadının kafasını k*stikten sonra surlardan a**ayarak i*tihar etti.

Korkunç olay sonrası int*har

Fatih'te meydana gelen olayda, görgü tanıklarının ifadesine göre, kimliği henüz belirlenemeyen bir şahıs, bir genç kızın kafasını kstikten sonra surlardan aşağı a**ayarak hayatına son verdi. Olay anına dair çekilen bazı görüntülerde, şahsın k*stiği başı yere fırlattığı anlar yer aldı.

Feryat Etti

Çevredeki bir kadın sinir krizi geçirdi. Bir kadın, "Hikmet, hikmet Allahım Allahım" diye feryat etti.

Olayın detayı şekilleniyor 

Olay, 16.00 sıralarında Derviş Ali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi'nde meydana geldi. Edirnekapı surlarının üzerine çıkan Semih Çelik, İkbal Uzuner'in bıçakla başını kesip aşağı attı. Ardından boğazına ip geçiren Çelik surlardan atladı.
 

Genç adam önce cinayet işledi, sonra intihar etti

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, Fatih'te gerçekleşen bir intihar ve cinayet olayına ilişkin açıklama yaptı. 04 Ekim 2024 tarihinde yaşanan olayda, 19 yaşındaki S.Ç. surlardan atlayarak intihar etti. İntihar öncesinde ise iki genç kadını öldürdüğü ortaya çıktı.

Cinayetler ve İntihar Arasındaki Bağlantı

Yapılan incelemelere göre, S.Ç., saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan'da A.H. (19) isimli genç kadını öldürdü. Ardından saat 16.00'da Fatih'te İ.U. (19) isimli başka bir genç kadını da öldürdüğü belirlendi. İki cinayetin ardından S.Ç., Fatih'teki surlardan atlayarak intihar etti.

Soruşturma Devam Ediyor

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, konuya ilişkin geniş kapsamlı soruşturmanın sürdüğünü belirtti. Olayın arka planındaki detayların aydınlatılması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden Açıklama

İstanbul Emniyet Müdürlüğü, kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla yaptığı açıklamada,"İstanbul Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, 04.10.2024 tarihinde Fatih içesinde bulunan surlardan atlamak suretiyle meydana gelen intihar olayı ile ilgili olarak; Yapılan çalışmalarda; S.Ç.(19) isimli şahsın surlardan atlayarak intihar ettiği, intihar etmeden önce saat 15.30 sıralarında Eyüpsultan ilçesinde A.H.(19) isimli kadını daha sonra 16.00 sıralarında Fatih ilçesinde İ.U.(19) isimli kadını öldürdüğü tespit edilmiştir. Konu ile ilgili soruşturma devam etmektedir. Kamuoyunun bilgisine sunulur" ifadellerini kullandı. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Epic Games Her Hafta Ücretsiz Mobil Oyun Dağıtacak

Epic Games Her Hafta Ücretsiz Mobil Oyun Dağıtacak