Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Hull City, Antalya Kampını Alanyaspor Maçıyla Tamamlıyor

Hull City, Antalya Kampını Alanyaspor Maçıyla Tamamlıyor

Hull City, Antalya kampının son gününde Corendon Alanyaspor ile hazırlık maçına çıkacak. Takım, maç öncesi son antrenmanını tamamladı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Haberleri
Hull City, Antalya Kampını Alanyaspor Maçıyla Tamamlıyor
KAYNAK: İHA

İngiltere Championship takımı Hull City, Antalya’daki kamp çalışmalarının son gününde bugün Corendon Alanyaspor ile hazırlık maçına çıkacak. Sarı-siyahlılar, kampın son antrenmanını sabah saatlerinde gerçekleştirdi.

Alanyaspor Maçı Öncesi Son Antrenman

Hull City, Alanyaspor ile oynayacağı hazırlık maçı öncesi son antrenmanını sabah saatlerinde Antalya'da yaptı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman, duran top çalışmaları ve maçın taktik hazırlıkları ile devam etti. Antrenmanın basına kapalı bölümünde, Alanyaspor karşılaşması için yapılan taktik çalışmalara ağırlık verildi.

Hull City, Hazırlık Maçının Ardından İngiltere’ye Dönüyor

Hull City, Alanyaspor ile saat 17.00’de oynayacağı hazırlık maçının ardından Antalya kampını sonlandıracak. Takım, yarın özel uçakla İngiltere’ye geri dönecek.

Antalya Kampı ve Hazırlık Maçı

Sarı-siyahlı ekip, Türkiye'de geçirdiği kamp süresince fiziksel ve taktiksel çalışmalara odaklandı. Alanyaspor maçı, Hull City için kampın son önemli testi olacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Antalya Yaz Aylarında Elektrik Tüketimi Zirve Yaptı!

Antalya Yaz Aylarında Elektrik Tüketimi Zirve Yaptı!