Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Hull City, Alanyaspor ile Hazırlık Maçına Çıkıyor

Hull City, Alanyaspor ile Hazırlık Maçına Çıkıyor

Hull City, Alanyaspor ile hazırlık maçı öncesi basın toplantısı düzenledi. Başkan Vekili Tan Kesler, Premier Lig hedeflerini vurguladı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Hull City,  Alanyaspor ile Hazırlık Maçına Çıkıyor
KAYNAK: İHA

İngiltere Championship ekiplerinden Hull City, yarın deplasmanda Alanyaspor ile oynayacakları hazırlık maçı öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi. Hull City Başkan Vekili Tan Kesler, geçen sezona göre Championship’te daha dengeli takımların mücadele ettiğini ifade ederek, “Lige nasıl başladığınızın değil, nasıl bitireceğinizin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Hazırlık Maçının Detayları

Hull City, yarın saat 17.30’da Alanyaspor ile karşı karşıya gelecek. Maç öncesi düzenlenen basın toplantısında Tan Kesler, Teknik Direktör Tim Walter ve oyuncular Abdülkadir Ömür ile Doğukan Sinik hazır bulundu. Geçtiğimiz sezonda oyuncu satışından 30-35 milyon Euro gelir elde ettiklerini belirten Kesler, “Bu geliri tekrar takımı üst seviyeye taşımak için kullandık. Kazanç elde ettik ancak yeniden oyunculara yatırım yaptık” şeklinde konuştu.

Hedef Premier Lig

Kesler, yönetim olarak her zaman Premier Lig’de mücadele etmeyi hedeflediklerini vurguladı. “Geçen seneye göre bu sene daha kolay gözüküyor. Geçtiğimiz sezon 8 Premier Lig takımıyla mücadele ettik ve ligi 7. sırada bitirdik. Bu sene takımların kuvvetleri daha dengeli. Championship uzun bir maraton; nasıl başladığınızın değil, nasıl bitireceğinizin daha önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.

Tim Walter ve Takım Performansı

Tim Walter, takımın bu sezonki performansına değinerek, “İlk başlarda zorlandık. Kadromuz tam değildi, ama bunların üstesinden geleceğiz. Son haftalarda durum daha iyiye gidiyor. Daha iyi olması için çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Walter, kendi oyun felsefesine uygun bir sistem geliştirmeye çalıştığını belirtti.

Oyuncuların Düşünceleri

Abdülkadir Ömür, Türkiye'de olmaktan memnun olduğunu belirterek, “Manchester City'den ilk teklif geldiğinde, Trabzonspor’daki zamanımın bittiğini düşündüm. Herkesin hayali Premier Lig’de oynamak. Hull City ile birlikte Premier Lig’e çıkmak istiyorum” dedi.

Doğukan Sinik ise Championship’teki zorlukları dile getirerek, “Zor bir ligde mücadele ediyoruz. Antrenmanlar bizim lige göre daha ağır. En büyük hayallerimden biri, mevcut kulübümle birlikte Premier Lig’de oynayabilmek” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
“Savrulan Zaman” Filminin Prömiyeri Altın Portakal Film Festivali’nde

“Savrulan Zaman” Filminin Prömiyeri Altın Portakal Film Festivali’nde