Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Gazipaşa'da Otomobil Kazasında 4 Yaralı: Sürücüyü Hatırlamıyoruz Yalanı Polisle Ortaya Çıktı

Gazipaşa'da Otomobil Kazasında 4 Yaralı: Sürücüyü Hatırlamıyoruz Yalanı Polisle Ortaya Çıktı

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Sürücüyü hatırlamadıkları iddiası, polis tarafından çürütüldü.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa'da Otomobil Kazasında 4 Yaralı: Sürücüyü Hatırlamıyoruz Yalanı Polisle Ortaya Çıktı
KAYNAK: Haber Merkezi
MUHABİR: Kamer Durdu

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde, bir otomobilin sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yaşanan kazada 4 kişi yaralandı. Kazanın ardından, araç içindeki kişilerin "sürücüyü hatırlamıyoruz" şeklindeki ifadeleri polis tarafından yapılan incelemelerle yanlış olduğu ortaya çıktı.

Kaza Anı ve Yaralanmalar

Kaza, gece saat 01.30 sıralarında İstiklal Mahallesi Zafer Caddesi üzerinde meydana geldi. Şehir merkezinden Esentepe Mahallesi yönüne seyir halinde olan Arif Y. yönetimindeki 07 AHT 599 plakalı TOFAŞ marka otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak bir evin bahçesindeki duvara çarptı. Kazada sürücü Arif Y. ve araçta yolcu olarak bulunan Bahattin B., Hasan S. ve Erdal Ö. yaralandı. Çevredeki vatandaşlar kazayı fark ederek 112 Acil Çağrı Merkezi'ne haber verdi. Olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı.

"Sürücüyü Hatırlamıyoruz" İddiası Çürütüldü

Kazanın ardından, araçta bulunan şahıslar, kaza sırasında aracı kullanan kişiyi hatırlamadıklarını söyledi. Bu ifadeler, olay yerine gelen ve aracın sahibi olduğunu belirten bir kişi tarafından çürütüldü; bu kişi aracı kendisinin kullandığını iddia etti. Polis ekipleri, araç içindeki kişilerin ifadeleri ve araçta yaptıkları incelemeler sonucunda, aracı kullanan kişinin 18 yaşındaki aday sürücü Arif Y. olduğunu belirledi.

Yaralıların Tedavisi ve Ceza İşlemleri

Yaralılardan ikisi sağlık ekipleri tarafından ambulansla Gazipaşa Devlet Hastanesine kaldırılırken, diğer iki kişi kendi imkanlarıyla hastaneye gitti. Kazanın ardından yapılan alkol testi sonucunda, sürücü Arif Y.'nin alkollü olduğu tespit edildi. Bunun üzerine sürücünün ehliyeti iptal edilerek cezai işlem uygulandı.

Polis Soruşturması Başlatıldı

Polis ekipleri, kaza ile ilgili olarak detaylı bir tahkikat başlattı. Kazanın nedenlerine ve sorumlulara dair araştırmalar devam ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Belediyeden Vatandaşa Ucuz Çay-Simit Fırsatı! Çay-Simit 5 TL Oldu

Belediyeden Vatandaşa Ucuz Çay-Simit Fırsatı! Çay-Simit 5 TL Oldu