Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Gazipaşa'da inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti

Gazipaşa'da inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde 8. kattan düşen inşaat işçisi Hacı Aslan Çildaş hayatını kaybetti. Olayla ilgili 4 kişi gözaltına alındı, şirket sahibine ise yakalama kararı çıkarıldı. Şantiye şefi, işveren ve iş güvenliği uzmanları soruşturma kapsamında tutuklandı.

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Gazipaşa'da inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti
KAYNAK: İHA

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde, 8. kattan iskeleden düşen inşaat işçisi Hacı Aslan Çildaş olay yerinde hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken 4 kişi gözaltına alındı, şirket sahibine ise yakalama kararı çıkarıldı.

8. kattan düşerek yaşamını yitirdi

Gazipaşa’nın Pazarcı Mahallesi Mustafa Yüceson Caddesi’nde yapımı süren 10 katlı bir inşaatta meydana gelen üzücü olayda, 48 yaşındaki inşaat işçisi Hacı Aslan Çildaş, dış sıva yaptığı sırada iskeleden düştü. Olayı görenlerin ihbarı üzerine polis ve sağlık ekipleri hızla bölgeye sevk edildi. Sağlık ekipleri, Çildaş’ın hayatını kaybettiğini belirledi. İşçinin cansız bedeni, savcılık incelemesinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı ve otopsi yapılmak üzere Antalya Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.

Soruşturma kapsamında 4 gözaltı

Olayın ardından başlatılan soruşturma kapsamında, nöbetçi Cumhuriyet savcısının talimatı ile inşaatın şantiye şefi O.G., işveren H.Ö. ve iş güvenliği uzmanları A.D. ile T.A. gözaltına alındı. Şirket sahibi A.G. hakkında ise yakalama kararı çıkarıldı. Gözaltına alınan kişiler, emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Polis Maaşları Ne Kadar? Kıdeme Göre Maaşlar

Polis Maaşları Ne Kadar? Kıdeme Göre Maaşlar