Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Evcilik Filminin Prömiyeri Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde

Evcilik Filminin Prömiyeri Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde

Öykü Karayel, Fatih Artman, Deniz Işın ve Nejat İşler’in rol aldığı Evcilik filmi, 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde prömiyer yaptı.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Evcilik Filminin Prömiyeri Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde
KAYNAK: Haber Merkezi

Öykü Karayel, Fatih Artman, Deniz Işın ve Nejat İşler’in başrollerini üstlendiği “Evcilik” filminin prömiyeri, 61. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali’nde gerçekleşti. Ümit Ünal’ın yönettiği ve Nejat İşler’in yapımcılığını üstlendiği film, seyirciden yoğun ilgi gördü.

Film Hakkında

AKM Aspendos Salonu’nda “Ulusal Uzun Metraj Film Yarışması” kategorisinde izleyiciyle buluşan “Evcilik”, sınıfsal ve kültürel gerilim temalarını ele alıyor. Filmde, Nejat İşler’in yanı sıra Öykü Karayel, Deniz Işın, Fatih Artman, Selen Uçer ve Rüçhan Çalışkur gibi önemli isimler yer alıyor. Film sonrası gerçekleştirilen söyleşide, film ekibi ve oyuncular seyirciyle bir araya geldi.

Nejat İşler’in Yapımcı Olarak Sektöre Girişi

Film sonrası seyircilerin sorularını yanıtlayan Nejat İşler, yapımcı olarak sektöre girişi ve iş yapma şekli hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İşler, “Kötü komşu ev sahibi yaptırır. Maalesef burada da var. Oyuncu olarak risk almadan aynı hikayeleri anlatan insanlardan sıkıldım. Ortak olayım, zarar edersem de sorun değil. Ticaretin kuralı da risk almaktır” dedi.

Ayrıca, filmin konusunu ve burjuvaların karşısındaki yaşam sevinci dolu çiftleri anlatan hikayeyi şu şekilde tanımladı: “Kağıt üstünde her şeye sahip olduğunu sanan burjuvalar, sadece yaşama sevinci olan çiftin mutluluğunu çalıyorlar.”

Ümit Ünal’ın Proje Süreci

Filmin yönetmeni ve senaristi Ümit Ünal, projenin ortaya çıkış sürecini de anlattı. Nejat İşler’in bağımsız projeler gerçekleştirme isteğiyle geldiğini belirten Ünal, “Nejat’ın inadı ve ısrarı olmasa bu proje yapılamazdı. Yaklaşık 10 senedir çekmecemde bekleyen bir senaryoydu” diye konuştu.

Ünal, Nejat İşler’in, “Kaybedecek hiçbir şeyi olmayan iki insan ama yaşama sevinçleri var” şeklindeki tanımının hikayenin oluşumuna ışık tuttuğunu vurguladı. “Oyunla başlayıp ciddiye dönüşürse ne olur diye düşünmüştüm” diyerek, filmdeki karakterlerin durumunu ve yaşama sevinçlerini ele aldı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Osmaniye’de Trajik İ*tihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti

Osmaniye’de Trajik İ*tihar Girişimi: Genç Hayatını Kaybetti