Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Gazetesi Antalya Ertan Saban'dan ağza alınmayacak sözler! Neler Oluyor?

Ertan Saban'dan ağza alınmayacak sözler! Neler Oluyor?

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın "Lale Devri bitti" açıklaması, oyuncu camiasında tartışma yarattı. Neler Oluyor? İşte detaylar..

1 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Ertan Saban'dan ağza alınmayacak sözler! Neler Oluyor?
KAYNAK: Haber Merkezi

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı'nın "Lale Devri bitti" açıklaması, oyuncu camiasında büyük yankı uyandırdı. Ünlü oyuncu Ertan Saban, bu açıklamaya sert sözlerle karşılık verdi.

Tamer Karadağlı: "Lale Devri Bitti"

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, yaptığı açıklamada bazı oyuncuların uzun süre çalışmadan maaş aldığını belirtmişti. Karadağlı, "Bazı oyuncularımız 15 yıldır oynamıyor. Kendi projelerinde yer alıyorlar ama maaş almaya devam ediyorlar. Artık Lale Devri bitti, bu oyuncular istifa etti" ifadelerini kullanarak, sektördeki haksızlıkları eleştirmişti.

Erdal Beşikçioğlu'ndan Farklı Görüş

Etimesgut Belediye Başkanı ve tiyatro oyuncusu Erdal Beşikçioğlu ise Karadağlı’nın bu açıklamalarına karşı, Devlet Tiyatroları’nın son 20 yıldır "Lale Devri değil, gerileme dönemi" yaşadığını savunarak farklı bir bakış açısı ortaya koydu.

Ertan Saban: "Çalışmadan Para Almak Şerefsizliktir"

Ünlü oyuncu Ertan Saban’a da bu konu hakkında görüşü soruldu. Saban, kısa ve net bir yanıt vererek, "Çalışmadan para almak şerefsizliktir" diyerek, bu durumu sert bir dille eleştirdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Real Madrid - Villarreal maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?

Real Madrid - Villarreal maçı ne zaman? Saat kaçta? Hangi kanalda?