Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya Dinopark 2024'te 60 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor

Dinopark 2024'te 60 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor

Antalya'nın Göynük Mahallesi'nde yer alan Dinopark, dinozor temasıyla ziyaretçilerini tarih öncesine yolculuğa çıkarıyor. 2012 yılından bu yana 1 milyon ziyaretçiyi ağırlayan park, bu yıl 60 bin misafir ağırlamayı amaçlıyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Dinopark 2024'te 60 bin ziyaretçi ağırlamayı hedefliyor
KAYNAK: İhlas Haber Ajansı

Kemer'in Göynük Mahallesi'nde bulunan Dinopark, dinozor temasıyla çocuklar ve aileleri için benzersiz bir deneyim sunuyor. Parkta, "T-Rex"ten "Apatosaurus"a kadar 35 farklı hareketli ve sesli dinozor maketi yer alıyor. Ziyaretçiler, bu devasa yaratıklarla yüz yüze gelerek tarih öncesine bir yolculuğa çıkıyor. Dinozorlar hakkında bilgilendirmelerin de yapıldığı parkta, Dinosera alanında ve çocuklara yönelik fosil kazı alanında eğlenceli aktiviteler sunuluyor.

Dinopark'ta keyifli bir zaman

Dinopark, sadece çocuklar için değil, yetişkinler için de çeşitli aktiviteler sunuyor. Parkta yer alan "Deepfear" adlı korku parkı, ziyaretçilere unutulmaz anlar yaşatıyor. Aynı zamanda, park içerisinde bulunan oyun grupları ve havuz, hem çocuklar hem de yetişkinler için keyifli bir zaman geçirme imkanı sağlıyor.

60 bin ziyaretçi hedefleniyor

Dinopark'ın işletmecilerinden Mustafa Erkan, 2012 yılından bu yana yaklaşık 1 milyon ziyaretçiyi ağırladıklarını belirterek, bu yılki hedeflerinin 60 bini aşmak olduğunu açıkladı. Erkan, parkın sürekli güncellenerek ziyaretçilerine yenilikler sunduğunu ifade etti. Grup yemekleri, düğün ve doğum günü organizasyonlarına ev sahipliği yapmaya başlayan park, bu yıl gündüz bakımevi hizmeti de vermeyi planlıyor.

Ziyaretçi çeşitliliği artıyor

Dinopark, özellikle Rusya ve Bağımsız Devletler Topluluğu ülkelerinden gelen turistlerin ilgi odağı. Ancak, son yıllarda Alman, İngiliz, İranlı ve Arap turistlerin de dikkatini çekmeyi başaran park, her geçen gün daha geniş bir ziyaretçi kitlesine hitap ediyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Saldırı iddiasında Karaoğlan sustu! Hatayspor açıkladı

Saldırı iddiasında Karaoğlan sustu! Hatayspor açıkladı