Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
26°
Akdeniz Gerçek Antalya Corendon Airlines'dan Antalyaspor ve Alanyaspor'a Destek!

Corendon Airlines'dan Antalyaspor ve Alanyaspor'a Destek!

Avrupa'nın önde gelen hava yolu şirketlerinden biri olan Corendon Airlines, spor dünyasıyla güçlü iş birliklerine devam ediyor.

2 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
Corendon Airlines'dan Antalyaspor ve Alanyaspor'a Destek!
KAYNAK: İHA

Avrupa'nın önde gelen hava yolu şirketlerinden biri olan Corendon Airlines, spor dünyasıyla güçlü iş birliklerine devam ediyor. Antalya merkezli şirket, hem bölgenin hem de Türk sporunun önemli kulüplerine destek sunarak spor ekonomisinin gelişimine katkıda bulunuyor. Corendon Airlines, yeni sezonda da Antalyaspor ve Corendon Alanyaspor'un yanındayarak sponsorluk desteğini sürdürüyor.

Antalyaspor'a Stadyum İsim Sponsorluluğu

Corendon Airlines, Antalyaspor ile 2019 yılında başlayan iş birliğini, kulübün formasını sponsor olarak desteklemekle başlattı. Şirket, bu iş birliğini bir adım daha ileri taşıyarak filodaki uçaklardan birini Antalyaspor'un logosu ve renkleriyle süsledi. 2022'den itibaren stadyum isim sponsoru olarak da destek veren Corendon, stadyum önündeki Fan Zone etkinlikleriyle taraftarlara eğlenceli deneyimler sunuyor. Bu çerçevede, stadyumun adı “Corendon Airlines Park” olarak anılıyor.

Corendon Alanyaspor’a İsim Sponsorluluğu

Corendon Airlines, 2020 yılında Corendon Turizm Grubu ile yapılan anlaşma çerçevesinde Alanyaspor’un UEFA Avrupa Ligi ulaşım sponsoru oldu. 2022 yılında bu desteği daha da büyüten Corendon, Alanyaspor ile isim sponsorluğu anlaşması imzaladı. Bu anlaşma kapsamında, takımın adı “Corendon Alanyaspor” olarak değiştirildi ve maç formalarının kol kısmında Corendon logosu yer alıyor. Corendon Alanyaspor, Corendon Airlines ile seyahat ediyor.

Sporun Gelişimine Katkı

Corendon Airlines, sporun gelişimine katkı sağlamak amacıyla hem yurt içinde hem de yurt dışında yeni iş birliklerine imza atmayı hedefliyor. Şirket, spor kulüpleri, sporcular ve spor organizasyonlarıyla olan iş birliklerini artırarak, spor ekonomisinin desteklenmesine devam edecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Konya'da Kıskançlık Tartışması Sonucu Kadın Öldürüldü

Konya'da Kıskançlık Tartışması Sonucu Kadın Öldürüldü