Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Akdeniz Gerçek Antalya CHP Konyaaltı Kadın Kolları İlçe Başkanı İstifa Etti

CHP Konyaaltı Kadın Kolları İlçe Başkanı İstifa Etti

Antalya'nın Konyaaltı ilçesinde CHP Kadın Kolları İlçe Başkanlığı görevini sürdüren Duygu Gölgesiz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gölgesiz, kararının arkasında kişisel ve politik nedenlerin yattığını belirttiği açıklamasında, partililere teşekkür etti ve birlikteliğe olan inancını vurguladı.

4 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Konyaaltı Kadın Kolları İlçe Başkanı İstifa Etti
MUHABİR: Necdet Görkem SUCU

CHP Konyaaltı Kadın Kolları İlçe Başkanı Duygu Gölgesiz, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile görevinden istifa ettiğini duyurdu. Gölgesiz, istifa kararını ayrıntılı bir şekilde paylaştı.

Gölgesiz, açıklamasında, Konyaaltı Kadın Kolları Başkanlığı döneminin kendisi için önemli bir dönüm noktası olduğunu belirtti. "Hayatımda bir dönüm noktası olarak gördüğüm Konyaaltı Kadın Kolları Başkanlık süreçlerimde yanımda olan tüm partili yoldaşlarım sizlere ne kadar teşekkür etsem az," diyen Gölgesiz, özellikle son dönemde kendisine gösterilen desteğin kendisi için çok değerli olduğunu ifade etti. Ayrıca, "Ankara’dan adaylık açıklamamı izleyip arayan amcamın cesaretinden dolayı bana kattığı güç veya ailemin başkanlığım ilan edilirken gösterdiği gurur, tarifsiz mutluluğumun kaynağı oldu," şeklinde konuştu.

Gölgesiz, sosyal medya hesabında şu açıklamayı yaptı:

"Merhabalar Cumhuriyet Halk Partili Yol Arkadaşlarım;
Şimdiye kadar olan süreçlerde kimseye cevap vermedim, bu sebeple şimdi küçük bir açıklama yapmak isterim. Öncelikle hayatımda bir dönüm noktası olarak gördüğüm Konyaaltı Kadın Kolları Başkanlık süreçlerimde yanımda olan tüm partili yoldaşlarım sizlere ne kadar teşekkür etsem az, özellikle son zamanlarda kalben bana göstermiş olduğunuz desteğinizin bendeki yeri çok kıymetli. Ankara’dan Adaylık açıklamamı izleyip arayan amcamın sonuç ne olursa olsun cesaretinden ötürü seninle gurur duyuyorum yeğenim demesinin bana kattığı gücü ya da Hayatımın çeşitli dönemlerinde birçok başarı ve ödül almama rağmen, başkanlığım ilan edilirken annem ve babamın bana bu kadar gururla baktığının verdiği tarifsiz mutluluğu anlatamam.


Bu konumun bendeki yerini şöyle açıklayabilirim ancak; Hem Mustafa Kemal Atatürk ışığında büyütülmüş bir evladın bu ışıkta bir partide bu konuma gelmesi hem de Dedelerimden gelen Cumhuriyet Halk Partisi Gönüllülüğünü bu şekilde taçlandırmamın ailemizdeki karşılığı çok büyüktü.


Ama bazen yola çıkarken yolda ne ile karşılaşacağınızı bilemezsiniz, tıpkı benim yaşadığım gibi. Biz de, bu yol da bizim için özel ve bir o kadar da mucizevi bir güzellikle kucaklaştık. Bu sebeple gururla ve heyecanla yürüttüğüm başkanlık görevimden, en azından bir süre daha temposuz bir şekilde yürütebileceğim Cumhuriyet Halk Partisi Gönülleri arasına katılma kararı aldım. Bu sebeple istifamı tüzüğe uygun bir şekilde vererek görevimden ayrıldım.
Tüm süreçlerimde ilk günden itibaren bilgisi olan, aile mahremiyetimize önem veren, kıymetli İlçe Başkanımız Demet Gündüz ve İl Kadın Kolları Başkanımız Necla İnci Bayrak ve Konyaaltı Kadın Kolları Yönetimime gösterdikleri hassasiyet, bana verdikleri sonsuz tolerans ve destekten ötürü teşekkür ederim.


Çeşitli makamları göreve çağırarak meydan boşta kalmış havası yaratmaya çalışanlara asla kulak asmamalıyız, içerden bir bölünmeye asla izin vermemeliyiz. Kendi seçimim öncesi adamı olarak gösterildiğim kişiler için, şimdilerde de bana görevi bıraktırtmaya çalıştığı iddiası yapılıyor. Bu başında olduğu gibi, şimdi de kurgu sisteminin bir ürünü olup ve tamamen gerçekdışıdır, lütfen kimsenin sizin aklınızı küçümsemesine izin vermeyin!


Konyaaltı Kadın Kolları bu süreçte asla tatil yapmadı. Hayvan haklarına karşı eş zamanlı birçok mahallede sokak hayvanlarına mama desteği vererek, yasaya olan tepkisini gösterdi, evinden tahliye olan, bizden destek ve yardım çağrısı ile gelen tüm yoldaşlarımıza çözüm yolu aradı. Şimdi de 'Okula Dönüş' projesi ile ihtiyacı olan tüm çocuklara kırtasiye desteği vermeye hazırlanıyor. Kısacası, ilk günde dediğim gibi makamlar geçicidir, yapılan işler esastır. Her zaman kendime ilke edindiğim bir sözle bunu açıklamak isterim: 'Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz!'


Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık koca bir çınardır, gölgesi Mustafa Kemal Atatürk ışığında yürüyen herkesin üzerindedir. Ortak amacımızın iktidar olduğunu unutmadan, birlik ve beraberlik için hedeflerimiz doğrultusunda yürüyeceğiz. Yeni Konyaaltı Kadın Kolları Başkanı Aslı Tazegül kardeşime bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Bu yolculukta Cumhuriyet Halk Partisi gönüllüsü olarak her zaman destekçileri olduğumu belirtmek isterim. Hepinizi sevgi ile kucaklıyorum, görüşmek üzere!"
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ÇYDD: FET*/P*Y terör örgütünün hala hedefindeyiz

ÇYDD: FET*/P*Y terör örgütünün hala hedefindeyiz