Sağ Dikey Reklam Alanı Genişlik: 160px Yükseklik: 600px
Antalya Haberleri
Antalya
PARÇALI BULUTLU
27°
Akdeniz Gerçek Antalya CHP Antalya 101. Yılını Gururla Kutladı

CHP Antalya 101. Yılını Gururla Kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 101. yılı, Antalya’da düzenlenen törenle kutlandı. İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyet Meydanı'nda partililerle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

3 Dakika
OKUNMA SÜRESİ
CHP Antalya 101. Yılını Gururla Kutladı
MUHABİR: Kamer Durdu

Cumhuriyet Halk Partisi'nin kuruluşunun 101. yılı, Antalya’da düzenlenen törenle kutlandı. İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyet Meydanı'nda partililerle bir araya gelerek önemli mesajlar verdi.

“Cumhuriyetimizin ve Partimizin Gururunu Yaşıyoruz”

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), kuruluşunun 101. yılını büyük bir gururla kutladı. 9 Eylül 2024 tarihinde Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen törende, CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, İl ve İlçe yöneticileri, Milletvekili Mustafa Erdem, Kadın ve Gençlik Kolları temsilcileri, belediye başkanları ve meclis üyeleri hazır bulundu. Törende, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün anıtına çelenk sunuldu ve Kamacı, partinin geçmişinden ve geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

“Yeni Demokrasi Mücadelesi Meyvelerini Verdi”

CHP Antalya İl Başkanı Nail Kamacı, Cumhuriyet Meydanı'ndaki konuşmasında, adalet ve eşitlik vurgusuyla partinin yeni demokrasi mücadelesinde elde ettiği başarıları hatırlattı. Kamacı, “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye’nin birinci partisi olarak, halkımızın güvenini kazanmıştır. Kurucu parti olmanın vakarıyla yürüttüğümüz bu mücadeleyi, yapılacak ilk genel seçimde tüm Türkiye’de halkımızla paylaşma kararlılığındayız” dedi.

“Partimizin Tarihi, Türkiye'nin Tarihidir”

Kamacı, CHP'nin sadece bir parti olmadığını, aynı zamanda Türkiye'nin ilerleme tarihinin bir parçası olduğunu ifade etti. 9 Eylül 1923'te Halk Fırkası olarak kurulan ve Cumhuriyet Halk Partisi'ne dönüşen CHP’nin, Türk siyasi hayatında derin kökleri olduğuna dikkat çekti. “Her dönemde halkımızın yanında olduk. Cumhuriyetimizin kurulmasından bugüne kadar, her türlü zorlukta ve dönüşümde CHP olarak öncü rol oynadık" dedi.

“Türkiye İttifakı ile Refahı Getireceğiz”

CHP’nin, Türkiye İttifakı adı altında daha geniş bir birliktelik sağlayacağını belirten Kamacı, Genel Başkan Özgür Özel’in liderliğinde geleneği geleceğe taşıyacaklarını söyledi. “Ekmek yine yere düşmüştür ve o ekmeği kaldırmak bizlerin görevidir. Türkiye ittifakı ile ülkemize hak ettiği refahı getireceğiz" dedi.

Atatürk ve Şanlı Geçmişimize Minnet

Kamacı, konuşmasında, Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhuriyet Halk Partisi’nin bugüne kadar gelen tüm liderlerine ve parti emektarlarına şükranlarını sundu. “Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye Cumhuriyeti’nin en köklü ve en büyük siyasi hareketidir. Atatürk'ün iki büyük eseri olan Cumhuriyet ve partimiz sonsuza kadar yaşayacak, halkımızın hakimiyeti sürecektir" ifadelerini kullandı.

5 Başkanlı Tören 

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı dahil toplam 17 Belediye başkanı bulunan Antalya'da CHP'nin 101. yılı, Antalya’da düzenlenen 12  Belediye Başkanı törene katılmadı. Törene sadece Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Döşemealtı İlçe Belediye Başkanı Menderes Dal ve Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım katılım sağladı. 

12 Başkan Katılmadı 

Uluslararası Antalya Yörük Türkmen Festivali Tanıtım Toplantısı'na katılan Muhittin Böcek dahil olmak üzere Serik İlçe Belediye Başkanı Kadir Kumbul, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Korkuteli Belediye Başkanı Saniye Caran, Kemer İlçe Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kaş Belediye Başkanı Erol Demirhan, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Finike İlçe Belediye Başkanı Mustafa Geyikçi, Elmalı Belediye Başkanı Halil Öztürk, Demre Belediye Başkanı Fahri Duran, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik ve Akseki Belediye Başkanı İlkay Akca katılmadı. 
 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İzmir'in Kurtuluşu mesajları: 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama resimli ve anlamlı mesajları

İzmir'in Kurtuluşu mesajları: 9 Eylül İzmir'in Kurtuluşu kutlama resimli ve anlamlı mesajları